Do it like the Hadids | Η Gigi και η Bella επιβεβαιώνουν τις δύο μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στα χρώματα μαλλιών

Οι νέες αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών τους θέτουν τον τόνο του καλοκαιριού.

Όταν σκέφτεται κανείς για καλοκαιρινά χρώματα μαλλιών, η πρώτη αυθόρμητη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι οι κατάξανθες πλατινέ αποχρώσεις. Οι καλοκαιρινές τάσεις στα μαλλιά 2021 πάνε κόντρα στη νόρμα ωστόσο και καλούν για σκουρόχρωμες αποχρώσεις, που δείχνουν εξαιρετικά κομψές και high fashion. Τρανή απόδειξη οι αδερφές Hadid, οι οποίες σαν γνήσιες trendsetters έθεσαν τον τόνο του καλοκαιριού.

Gigi Hadid | Χάλκινες αποχρώσεις

Διαβάστε Επίσης

Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, Khai, η Gigi Hadid επέστρεψε στις πασαρέλες, "ανοίγοντας" το show του οίκου Versace για τη συλλογή FW21 στις 5 Μαρτίου με ανανεωμένο hair look. Ύστερα από μήνες πειραματισμών με stawberry blonde αποχρώσεις, η μεγαλύτερη αδερφή Hadid ενέδωσε τελικά στον πειρασμό και έβαψε τα μαλλιά της μια έντονη χάλκινη απόχρωση. 

Το supermodel φαίνεται πως εμπνεύστηκε από τη δημοφιλή σειρά  "The Queen's Gambit" και τα χάλκινα μαλλιά της Anya Taylor Joy, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας πως οι κόκκινες αποχρώσεις στα μαλλιά θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τόσο της σεζόν, όσο και όλης της χρονιάς.

Bella Hadid | Μονοχρωμίες και υπερβολικά μακρύ μήκος

Η Bella από την άλλη απαρνήθηκε τα ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά της για μία πιο σκουρόχρωμη -σχεδόν μαύρη- απόχρωση που ονομάζεται "mocha chocolate". Πρόκειται για μία πολύ πλούσια, σκουρόχρωμη καστανή απόχρωση με διακριτικές ανταύγειες στις άκρες, που δείχνουν πολύ κομψές.

Τόσο οι μονοχρωμίες στα μαλλιά, που είναι εξαιρετικά low maintenance, όσο και το extra long μήκος στα μαλλιά αναμένεται να είναι ανάμεσα στις πλέον κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά 2021, κάτι που επιβεβαιώνει περίτρανα και η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Bella για την παρουσίαση της νέας ανδρικής συλλογής Dior.

Διαβάστε Επίσης