Τα πιο cool κουρέματα της επόμενης σεζόν σύμφωνα με τον οίκο Prada

Όλες οι λεπτομέρειες του beauty look των μοντέλων στο SS22 show του.

Την Παρασκευή οι δύο δημιουργικοί διευθυντές του οίκου Prada, Miuccia Prada και Raf Simons, παρουσίασαν τη νέα συλλογή του, σε ένα show που πραγματοποιήθηκε σε παράλληλο χρόνο στο Μιλάνο και την Σανγκάι. Τόσο τα runways και τα outfits, όσο και τα beauty looks που παρουσιάστηκαν στις δύο πόλεις ήταν σχεδόν όμοια. Στην Σανγκάι ωστόσο 24 μοντέλα βίωσαν μια ιδιαίτερη εμπειρία, καθώς απόλαυσαν ένα virtual κούρεμα από τον θρυλικό Guido Palau, τον master των cool-girl κουρεμάτων.

Τα πιο cool κουρέματα της επόμενης σεζόν σύμφωνα με τον οίκο Prada

Διαβάστε Επίσης

Ο Palau λίγες μέρες πριν το show χρειάστηκε να εκπαιδεύσει μέσω video call Κινέζους hairstylists, προκειμένου να δημιουργήσουν στα μοντέλα της Σανγκάι τα haircuts που είχε ονειρευτεί: Αν και λιγότερο δραματικά από εκείνα του προηγούμενου Σεπτεμβρίου, αλλά εξίσου edgy, τα κουρέματα είχαν στόχο να αναδείξουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου, χαρίζοντάς τους ένα ανεπαίσθητο coolness. Οι wispy αφέλειες, το φιλάρισμα, τα choppy bobs και η ενίσχυση της φυσικής υφής των μαλλιών ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά των hair looks, που ταίριαξαν απόλυτα με το "σκληρό" χαρακτήρα της ανοιξιάτικης συλλογής.

Prada

H makeup artist Pat McGrath ολοκλήρωσε την Prada φαντασία, χαρίζοντας στα μοντέλα υπερεαλιστική, κινηματογραφική επιδερμίδα με διακριτικές λάμψεις στα "ψηλά" σημεία του προσώπου. Τα περιποιημένα φρύδια, οι βλεφαρίδες με έντονη καμπυλότητα και τα καλά ενυδατωμένα χείλη αποτέλεσαν τις τελικές πινελιές του μακιγιάζ. 

Prada

Το αποτέλεσμα ήταν ένα μοντέρνο και απόλυτα cool beauty look, που είναι εύκολο να "μεταφερθεί" από το catwalk στην πραγματική ζωή. "Η Miuccia και ο Raf ήθελαν τα κορίτσια να μοιάζουν σαν απλά να ντύθηκαν και να περπατούν στο δρόμο. Είχαμε καιρό να κάνουμε αυτήν την προσέγγιση στον οίκο Prada. Συνήθως προτείνουμε μια πιο καθορισμένη αφήγηση στην ομορφιά", λέει ο Palau. Την επόμενη σεζόν πάντως η γυναίκα Prada φαίνεται πως μπορεί να είναι edgy και ταυτόχρονα αισθησιακή, ελευθέρη να εκφραστεί όπως εκείνη νομίζει μέσω του στιλ της κι αυτή είναι μία προσέγγιση που σίγουρα θα εκτιμηθεί δεόντος καθώς επιστρέφουμε πλέον ολοκληρωτικά σε μια κανονικότητα, χωρίς τους περιορισμούς και τους κανόνες των τελευταίων δύο ετών.

Διαβάστε Επίσης