Chob ή αλλιώς το bob αλά Chanel | Η νέα εκδοχή των καρέ μαλλιών έχει παριζιάνικο αέρα

No one does it better than Chanel.

Όταν πρόκειται για το ανεπιτήδευτα κομψό καρέ, κανείς δεν το κάνει καλύτερα από τον οίκο Chanel. Το show για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες στο Grand Palais Éphémère αποτέλεσε τρανή απόδειξη.

Chob ή αλλιώς το bob αλά Chanel | Η νέα εκδοχή των καρέ μαλλιών έχει παριζιάνικο αέρα

Διαβάστε Επίσης

Στο '90s inspired show του γαλλικού fashion house "γεννήθηκαν" δεκάδες από τα κορυφαία hair trends της επόμενης σεζόν, όπως το επιμελώς ατημέλητο shag, οι μοντέρνες μοϊκάνες, τα κομψά pixies, τα εξαιρετικά μακριά μαλλιά, οι λεπτές στέκες και η χωρίστρα στη μέση, όλα δια χειρός του hairstylist Damien Boissinot.

Meet the Chob

Chanel SS22

Ο star του show ήταν ωστόσο αδιαμφισβήτητα το καρέ. Για την ακρίβεια, στο catwalk κυριάρχησε το chob, το οποίο αν και εύκολα θα μπορούσε να προκύπτει από το συνδυασμό των λέξεων Chanel + bob, στην πραγματικότητα έχει ως πρώτο συνθετικό του τη λέξη chin, αφού πρόκειται για το καρέ που φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού

Chanel SS22

Προκειμένου να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση πιο πλούσιων, πυκνών μαλλιών και να ενισχυθεί ο όγκος και η κίνησή τους, o Boissinot προτίμησε να αποφύγει τα έντονα layers, που χαρίζουν ένα mushroom effect, και να διατηρήσει το κούρεμα blunt. Τo κομψό στιλ παρουσιάστηκε ολόισιο με χωρίστρα στη μέση, που ξεχείλιζε French-girl coolness. Συνδυασμένο με τα νοσταλγικά μίνι φορέματα και τα cropped deux pièces , κατάφερνε να δείχνει μοντέρνο και εξαιρετικά δυναμικό. 

French Girl Makeup

Chanel SS22

Το φυσικό μακιγιάζ ολοκλήρωσε τη γαλλική φαντασία, με την επιδερμίδα να είναι διακριτικά λαμπερή, τα μάγουλα και τα χείλη ροδαλά και τα μάτια τονισμένα με μαύρο μολύβι και ροδακινί σκιά, που δημιουργούσαν ένα μονοχρωματικό φρέσκο αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης