Η Anne Hathaway έκοψε τα μαλλιά της στο it καρέ του χειμώνα

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της για τις ανάγκες της νέας ταινίας της.

Μοιάζει σαν κάθε μήνα να υπάρχει μία νέα εκδοχή του κλασικού καρέ, που να αναδεικνύεται η πλέον δημοφιλής στα hair salons. Τις τελευταίες εβδομάδες τα πρωτεία στις προτιμήσεις των πιο κομψών γυναικών του πλανήτη έχει το chob, δηλαδή το καρέ που φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού

Διαβάστε Επίσης

Στη λίστα με τα ονόματα των γυναικών που έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση απαντάται τώρα και εκείνο της Anne Hathaway, η οποία εμφανίστηκε με πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση στο set της ταινίας Armageddon Time, στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Anne Hathaway

Πιο συγκεκριμένα, στις 27 Οκτωβρίου, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο Flushing Meadows Corona Park στην περιοχή Queens της Νέας Υόρκης, όπου γυρίζει τη νέα ταινία της πλάι στους Anthony Hopkins και Michael Banks Repeta. Στις φωτογραφίες η Hathaway φαίνεται να έχει ένα πολύ κομψό κοντό curly καρέ σε auburn απόχρωση, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το '70s inspired ourfit της. 

Για να ακολουθήσετε το παράδειγμά της και να υιοθετήσετε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα, ζητήστε από τον κομμωτή σας να αποφύγει τα έντονα layers, που χαρίζουν ένα mushroom effect και να προτιμήσει ένα blunt cut ή έστω πολύ διακριτικό φιλάριστμα, προκειμένου να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση πιο πλούσιων, πυκνών μαλλιών και να ενισχυθεί ο όγκος και η κίνησή τους.

Διαβάστε Επίσης