Italian Bob | Το πιο κομψό καρέ του χειμώνα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Η νέα μεγάλη τάση μετά το french girl bob.

Μπορεί οι Γαλλίδες να θεωρούνται οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη, ωστόσο οι Ιταλίδες θεωρούνται οι πιο σαγηνευτικές κι αυτό κάθε άλλο παρά αμελητέο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Η νέα it τάση στα μαλλιά, το λεγόμενο italian bob, εμπνέεται από την ανεπιτήδευτη γοητεία τους και σας καλεί να κάνετε ένα νοητό ταξίδι μέχρι την όμορφη πόλη του Μιλάνου. Πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα καρέ κουρέματα με όγκο του χειμώνα, το οποίο ταιριάζει σε κάθε γυναίκα κι αναμένεται να εκθρονίσει τον Γάλλο "ομόλογό" του.

Italian Bob | Ένα από τα ωραιότερα καρέ κουρέματα με όγκο

Διαβάστε Επίσης

Το ιταλικό καρέ είναι ελαφρώς πιο μακρύ από το γαλλικό και αρκετά πιο polished. Σε αντίθεση με τις Γαλλίδες, που αγαπούν το φιλάρισμα, οι Μιλανέζες προτιμούν τα blunt cuts, που δείχνουν σαγηνευτικά μέσα στην αυστηρότητά τους και κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια και γεμάτα όγκο. Το συγκεκριμένο καρέ φτάνει μέχρι λίγο πιο κάτω από το ύψος του πηγουνιού, γεγονός που το κάνει αρκετά μακρύ για να πιαστεί σε μια κομψή αλογοουρά, αλλά αρκετά κοντό, έτσι ώστε να τραβήξει την προσοχή. 

Η ομορφιά του συγκεκριμένου κουρέματος είναι η ευελιξία του. Μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά για ένα ελαφρώς πιο messy αποτέλεσμα, αλλά και να τα ισιώσετε χρησιμοποιώντας μια φαρδιά στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ, προκειμένου να το κάνετε να δείχνει πιο "ακριβό".

Ένα από τα μεγάλα plus του είναι το γεγονός ότι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτου της ηλικίας, του σχήματος του προσώπου της ή του τύπου των μαλλιών της. Κάντε χωρίστρα στη μέση για να αναδείξετε τα ζυγωματικά σας ή διαφορετικά κάντε την στο πλάι για να κάνετε το πρόσωπό σας να δείχνει πιο αδύνατο. 

Διαβάστε Επίσης