Do it Like the New Yorkers | Πώς να καλύψετε τα λευκά σαν μια Νεοϋορκέζα

Το μυστικό της Sarah Jessica Parker για ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα αυθεντικό hair look.

"Γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά. Έχει γκρίζα μαλλιά; Κάθομαι με τον Andy Cohen και έχει ένα κεφάλι γεμάτο με γκρίζα μαλλιά και είναι υπέροχος. Γιατί είναι ok για εκείνον;", λέει η Sarah Jessica Parker στην προσπάθειά της να εξηγήσει γιατί τα λευκά μαλλιά στις γυναίκες είναι πλέον καιρός να σταματήσουν να θεωρούνται απόδειξη γήρατος ή μείωσης του sex appeal τους. 

Διαβάστε Επίσης

"Όλοι έχουν κάτι να πουν. 'Έχει πολλές ρυτίδες, δεν έχει αρκετές ρυτίδες'. Είναι σαν ο κόσμος να μη θέλει να είμαστε εντάξει με αυτό που είμαστε, σαν να χαίρονται να μας ενοχλεί το ποιες είμαστε σήμερα, είτε αποφασίζουμε να μεγαλώσουμε φυσικά και να μην είμαστε τέλειες, είτε να κάνουμε κάτι που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. Ξέρω πώς είμαι. Δεν έχω επιλογή. Τι να κάνω; Να σταματήσω να μεγαλώνω; Να εξαφανιστώ;", καταλήγει. 

sarah jessica parker

Αντί να "εξαφανιστεί", η SJP, όπως δεκάδες άλλες celebrities άνω των 50, αποφάσισε να "αγκαλιάσει" τα λευκά μαλλιά της, καμουφλάροντάς τα περίτεχνα σαν ανταύγειες στο ξανθό 'do της. Ιδού πώς να αντιγράψετε το παράδειγμά της σαν μια αυθεντική Νεοϋορκέζα:

Πώς να καλύψετε τα λευκά μαλλιά σαν μια Νεοϋορκέζα

Camouflaging

Αν έχετε λίγα λευκά μαλλιά και θέλετε σταδιακά να υιοθετήσετε ένα πιο φυσικό hair colour αντί να πασχίζετε να τα καλύψετε κάθε 2-4 εβδομάδες στο κομμωτήριο, η τεχνική camouflaging είναι η πλέον ιδανική για εσάς. Πρόκειται για την κάλυψη του 20-25% των γκρίζων ή λευκών μαλλιών με lowlights, που επιτρέπει στο υπόλοιπο ποσοστό να δημιουργεί ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, λειτουργώντας σαν ανταύγειες. 

Τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνικής είναι ότι δίνει διάσταση στα μαλλιά, ενώ είναι και εξαιρετικά low-maintenance, απαιτώντας επίσκεψη στο κομμωτήριο για touch ups μόλις κάθε 2 ή 3 μήνες. 

Natural Highlights

Όταν τα λευκά μαλλιά φτάνουν να αποτελούν το 60-70% του συνόλου λειτουργούν σαν φυσικές ανταύγειες, που χαρίζουν διάσταση και χαρακτήρα σε κάθε hair look. Το μυστικό για να δείχνουν τα μαλλιά κομψά σε αυτό το στάδιο είναι η σωστή φροντίδα τους. Η ενσωμάτωση μιας θρεπτικής μάσκας στη ρουτίνα περιποίησής τους μία φορά την εβδομάδα, αλλά και η συχνή εφαρμογή ενός ενυδατικού ελαίου, που θα τα κρατήσει λαμπερά και υγιή είναι must. 

Διαβάστε Επίσης