Λιπαρά μαλλιά | 5 συμβουλές που αποκλείεται να έχετε ακούσει ξανά

Στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest, οι beauty editors του ομίλου των Αττικών Εκδόσεων, Θάλεια Κεχρή και Βίκυ Χριστοπούλου και ο brand expert της Kérastase Αλέξανδρος Κυριακάκης μοιράζονται τις δικές τους συμβουλές κατά της λιπαρότητας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα από τα beauty challenges με τα οποία έρχονται πολύ συχνά αντιμέτωπες οι γυναίκες είναι η λιπαρότητα στα μαλλιά. Είτε είναι κληρονομική, είτε σχετίζεται με ορμονικές διαταραχές, είτε με το στρες και τη διατροφή, υπάρχει τρόπος να περιοριστεί, αλλάζοντας της καθημερινές συνήθειες περιποίησης των μαλλιών, αλλά και ενσωματώνοντας καινοτόμα προϊόντα στη haircare ρουτίνα σας.

Στο νέο βίντεο του beautyfest.gr, οι beauty editors των Αττικών Εκδόσεων, Θάλεια Κεχρή και Βίκυ Χριστοπούλου, μοιράζονται τα δικά τους tips για μείωση της λιπαρότητας, ενώ στη συνέχεια ο brand expert της Kérastase Αλέξανδρος Κυριακάκης έρχεται να δώσει τη δική του άποψη, προτείνοντας τα αγαπημένα του προϊόντα για τα λιπαρά μαλλιά.

Οι προτάσεις του περιλαμβάνουν το σαμπουάν Spécifique Bain Divalent, το οποίο δίνει όγκο, μειώνει την περίσσεια σμήγματος και θρέφει απαλά τα μήκη, αλλά και την Spécifique Masque Réhydratant, η οποία αποκαθιστά την ποιότητα των μαλλιών. Εξίσου αγαπημένα του προϊόντα είναι το Spécifique Serum Potentialiste, που θρέφει τις ρίζες, και το Argile Equilibrante, που καθαρίζει το τριχωτό, ενισχύει τον όγκο, θρέφει τα μαλλιά, ανασηκώνει τις ρίζες και χαρίζει αίσθηση αναζωογόνησης.

Δείτε το βίντεο: