Τα stylish κουρέματα που θα ανανεώσουν τα μακριά μαλλιά σας

Οι καλύτερες επιλογές σύμφωνα με τις πιο κομψές celebrities.

Για πολλές γυναίκες τα μαλλιά τους είναι η πηγή της δύναμής τους -μιας δύναμης που με κάθε κούρεμα μειώνεται σημαντικά. Αν λοιπόν δεν θέλετε να αποχωριστείτε πολύ από το μήκος τους, αλλά νιώθετε την ανάγκη να ανανεώσετε την κουπ σας, που πλέον την νιώθετε "βαριά" και άτονη, τα παρακάτω κουρέματα για μακριά μαλλιά είναι ο πιο κομψός τρόπος να το κάνετε:

Τα 8 πιο κομψά κουρέματα για μακριά μαλλιά

Blunt Bangs

Blunt Bangs

Οι αφέλειες αποτελούν μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε αν θέλετε να κάνετε μια δραματική αλλαγή στα μακριά μαλλιά σας, χωρίς να αποχωριστείτε πολύ από το μήκος τους. Χαρίζουν κοριτσίστικη διάθεση σε κάθε εμφάνιση, ενώ ειδικά στην αυστηρή full εκδοχή τους μπορούν να καμουφλάρουν με μεγάλη επιτυχία τις ρυτίδες στο μέτωπο, αλλά και το πόδι της χήνας.

Choppy Bangs

Choppy Bangs

Οι choppy αφέλειες θεωρούνται μία από τις κυριάρχες τάσεις αυτής και της επόμενης χρονιάς. Σε αντίθεση με τις blunt, δείχνουν πολύ πιο casual και νεανικές, ενώ ευνοούν το γρήγορο styling για ένα επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα.

Choppy Ends

Choppy Ends

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχουν τα κουρέματα με μύτες είναι ότι δίνουν όγκο και "σχήμα" στα μαλλιά, ενώ ταιριάζουν και με πολλές τεχνικές βαφής, όπως το ombré και το balayage, αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες χρωματικές αλλαγές τους. Αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε ένα τέτοιο στιλ, προτιμήστε ένα κούρεμα με διακριτικές μύτες κι όχι κάτι πολύ έντονο, που μπορεί εύκολα να δείχνει outdated.

Face Framing Layers

Face Framing Layers

Τα έντονα layers που πλαισιώνουν το πρόσωπο είναι ένας πολύ απλός και safe τρόπος να ανανεώσετε τα μακριά μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους σχήμα και κίνηση.

Side Bangs

Side Bangs

Ένα κούρεμα με διακριτικό φιλάρισμα και έντονη φράντζα αλα Kate Middleton είναι ιδανικό αν θέλετε να χαρίσετε drama στην εμφάνισή σας, χωρίς να δεσμευτείτε σε θέματα styling.

Curtain Bangs

Curtain Bangs

Τα curtain bangs, μία τάση που μεσουράνησε αυτή και την προηγούμενη χρονιά, ακριβώς όπως και οι αφέλειες, μπορούν να χαρίσουν νεανικότητα στην εμφάνισή σας, καμουφλάροντας παράλληλα τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό σας.

One Length

One Length

Τα μακριά μαλλιά ενός μήκους τείνουν να δείχνουν βαριά και φλατ. Στο κατάλληλο πρόσωπο και σε συνδυασμό με τη σωστή hair care ρουτίνα που θα τα κάνει να δείχνουν υγιή και λαμπερά, μπορεί να αποτελέσουν ωστόσο το απόλυτο statement, όπως έχουν αποδείξει περίτρανα πολλές stars, όπως η Katie Holmes, η Cher και η Naomi Campbell.

Long Layers

Long Layers

Ένα διακριτικά φιλαριστό κούρεμα δείχνει πάντα ανεπιτήδευτα κομψό, με την αρχή και το τέλος των layers να μην είναι εύκολα αναγνωρίσιμη. Το εν λόγω στιλ είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε να αφαιρέσετε βάρος από τα μαλλιά σας, διατηρώντας παράλληλα αναλλοίωτο το μήκος τους. Ένα ακόμα πλεονέκτημα των layers είναι ότι χαρίζουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά, δύο χαρακτηριστικά που είναι πάντα ευπρόσδεκτα.