Το μόνο χρώμα που αξίζει να βάψετε τα μαλλιά σας το 2022

Η απόχρωση που επιλέγουν τα it fashion girls αυτήν την στιγμή.

Είτε ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν να καλωσορίζει τη νέα χρονιά με ανανεωμένη εμφάνιση, είτε απλά έχει έρθει η ώρα για το επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο, η εύρεση της επόμενης απόχρωσης των μαλλιών σας είναι σίγουρα κάτι που σας απασχολεί αυτήν την περίοδο. Μπορεί την περσινή χρονιά, οι λεπτές ανταύγειες και οι platinum blonde αποχρώσεις να ήταν οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά, ωστόσο φέτος τα hair trends κάνουν στροφή 180 μοιρών και καλούν για πιο πλούσιες, σκουρόχρωμες καστανές αποχρώσεις. Το πιο κομψό χρώμα μαλλιών 2022 για μελαχρινές δεν είναι άλλο από το Expensive Brunette, μία απόχρωση που έχει λατρευτεί ιδιαίτερα από τα it fashion girls του κόσμου.

Expensive Brunette | Το καλύτερο χρώμα μαλλιών 2022 για μελαχρινές

Διαβάστε Επίσης

Τι ακριβώς κάνει ένα χρώμα μαλλιών να δείχνει "ακριβό"; Η τάση μας καλεί να αγκαλιάσουμε τη φυσική καστανή απόχρωση των μαλλιών μας, προσθέτοντας όμως διάφορους τόνους του καστανού, που δημιουργούν διακριτικές αντιθέσεις για ένα φυσικό πολυδιάστατο αποτέλεσμα. Τα babylights και τα lowlights είναι must, καθώς κάνουν το look πιο ενδιαφέρον, ενώ τα glosses χαρίζουν εντυπωσιακή λάμψη, που πάντα δείχνει "ακριβή".

Αν δεν είστε φυσική καστανή, ζητήστε από τον κομμωτή σας να βρει την ιδανική απόχρωση για εσάς, με βάση τον τόνο της επιδερμίδας σας, το χρώμα των ματιών σας και το lifestyle σας. Αν και τυπικά πρόκειται για μια low maintenance τάση, σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να είστε σίγουρη για την απόφασή σας, καθώς οι επισκέψεις για touch ups θα είναι συχνές, ενώ τα μαλλιά σας θα απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα μετά τη βαφή για να δείχνουν λαμπερά και υγιή.

Hair Inspiration

Πολλές είναι οι celebrities, που έσπευσαν να υιοθετήσουν την τάση με την ελπίδα ότι θα αποκατασταθεί η υγεία των μαλλιών τους, ύστερα από χρόνια ντεκαπάζ και heat styling.

χρώμα μαλλιών 2022 για μελαχρινές

Ανάμεσά τους είναι η Hailey Bieber, η οποία μέσα στο 2021 απαρνήθηκε τα signature ξανθά μαλλιά της για μία nutmeg απόχρωση, πριν τα σκουρύνει κι άλλο τον Οκτώβριο. Το νέο hair look της κάθε άλλο παρά βαρετό δεν είναι χάρη στην προσθήκη μελί highlights, που πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπό της. 

χρώμα μαλλιών 2022 για μελαχρινές

Τα καστανά μαλλιά δεν χρειάζεται να είναι βαρετά, όπως απέδειξε πρόσφατα η Dakota Johnson. Η ηθοποιός ανανέωσε το hair look της, προσθέτοντας φυσικές, sun-kissed ανταύγειες, που του χάρισαν διάσταση και κίνηση. 

Μία ακόμα star που απαρνήθηκε τα platinum blonde μαλλιά της για να επιστρέψει στις σκουρόχρωμες καστανές της ρίζες είναι η Katy Perry.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα είναι η Gigi Hadid, η οποία αφότου έβαψε τα ξανθά μαλλιά της ginger, υιοθετώντας τη μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά του 2021, υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με ένα ανανεωμένο expensive brunette hair look. 

Μερικές ακόμα celebrities, που υιοθέτησαν πρόσφατα την τάση είναι η Bilie Eilish, η Dove Cameron και η Sofia Richie, αποδεικνύοντας πως αποτελεί ιδανική επιλογή χρώματος μαλλιών 2022 τόσο για μελαχρινές, όσο και ξανθές. 

Διαβάστε Επίσης