5 λόγοι που το νέο κούρεμα της Cindy Crawford είναι το πιο κολακευτικό στιλ μετά τα 50

Το νέο hair look της δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου είναι η επιτομή της ανεπιτήδευτης κομψότητας.

Τα χρόνια περνούν, η μόδα αλλάζει, η καθημερινότητα αποκτά συνεχώς νέους κανόνες κι όμως δύο πράγματα μένουν ίδια: Η Cindy Crawford παραμένει μία από τις πιο κομψές γυναίκες παγκοσμίως και το καρέ το πιο διαχρονικά στιλάτο και καθολικά κολακευτικό κούρεμα. 

Διαβάστε Επίσης

Το iconic supermodel των '90s υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με ανανεωμένη εμφάνιση, υιοθετώντας ένα πολύ κομψό μακρύ καρέ, χάρη στο "μαγικό" άγγιγμα του celebrity hairstylist Δημήτρη Γιαννέτου. Το φιλαριστό cut και το νέο χρώμα των μαλλιών της αποτελούν το "χρυσό" συνδυασμό για κάθε γυναίκα άνω των 50, που θέλει να κάνει μια φρέσκια αρχή το 2022, νιώθοντας η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. 

Πέντε λόγοι για να υιοθετήσετε το μακρύ καρέ της Cindy Crawford:

-Χάρη στο μήκος του, αποτελεί ένα πολύ ευέλικτο κούρεμα, καθώς μπορεί να δείχνει κομψό τόσο ελεύθερο, όσο και πιασμένο σε μία αλογοουρά ή ένα bun.

-Είναι εξαιρετικά low maintenance, καθώς το φιλάρισμα τού επιτρέπει να stylish ακόμα και στην επιμελώς ατημέλητη εκδοχή του, με μηδαμινό δηλαδή styling.

-Η έντονη πλαϊνή φράντζα κάνει την εμφάνιση να δείχνει πιο νεανική καμουφλάροντας περίτεχνα τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας.

-Το φιλάρισμα χαρίζει κίνηση και όγκο στα λεπτά μαλλιά.

-Το φωτεινό, αλλά καθόλου ψυχρό, καστανό χρώμα των μαλλιών της σε συνδυασμό με το διακριτικό hair contouring με μελί ανταύγειες, γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, κάνοντάς το να δείχνει πιο νεανικό και φρέσκο.

Διαβάστε Επίσης