Καρέ μαλλιά | Τα κομψά χτενίσματα που πρέπει οπωσδήποτε να αντιγράψετε φέτος

Οι επιλογές των πιο stylish γυναικών του κόσμου.

Το καρέ, το κούρεμα που σόκαρε την κοινωνία όταν πρωτοδημιουργήθηκε από τον Πολωνό κομμωτή Antoine de Paris στη Γαλλία το 1909, είναι ένα αδιαμφισβήτητα διαχρονικά κομψό στιλ. Σήμερα, πάνω από έναν αιώνα μετά, εξακολουθεί να φιγουράρει στις λίστες με τα κορυφαία hair trends- κι όχι άδικα. Πολύ κοντό, μακρύ, κλασικό, φιλαριστό, αυστηρό, ίσιο, σγουρό, με αφέλειες ή φράντζα, το καρέ "κυκλοφορεί" σε τόσες εκδοχές, που σίγουρα υπάρχει τουλάχιστον μία που να κολακεύει το πρόσωπό σας και να ταιριάζει με το στιλ σας. Οι παρακάτω influencers αποδεικνύουν όχι μόνο την "αειθαλή" κομψότητά του, αλλά και την ευελιξία του, καθώς, παρά τα όσα πιθανόν πιστεύετε, υπάρχουν πολλά χτενίσματα για καρέ μαλλιά, που μπορούν να συμπληρώνουν κάθε εμφάνισή σας, από την πιο casual, μέχρι την πιο επίσημη.

Διαβάστε Επίσης

Το πιο εύκολο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα ολόισιο ή ένα πιο επιμελώς ατημέλητο σγουρό ή κυματιστό στιλ. Για τις πρωινές εμφανίσεις σας, δοκιμάστε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε ένα girly half up half down ή να τα μαζέψετε πίσω με μία bandana ή ένα μεταξωτό μαντήλι. Για τις βραδινές σας εμφανίσεις, μία έντονη πλαϊνή χωρίστρα ή ένα updo διακοσμημένο με λαμπερά hair clips αποτελούν τις πλέον ιδανικές επιλογές.

Τα χτενίσματα για καρέ μαλλιά-μπαλαντέρ της λίστας δεν είναι άλλα από τη χαμηλή αλογοουρά και το chignon, που αναλόγως με το πόσο messy ή sleek είναι μπορούν να σας "συνοδεύσουν" σε κάθε εμφάνισή σας.

Τα πιο κομψά χτενίσματα για καρέ μαλλιά

Curls

Hair Clips

Tiny Low Ponytail

Messy Texture

Crimped Hair

Curly Low Bun

Half up Half down

Deep Side Part

Sleek & Straight

Messy Updo

Chignon

Pin Curls

Bandana

Claw Clip Updo

Bucket Hat

Hair Bow

Middle Part

Old Hollywood Waves

Διαβάστε Επίσης