Η Kendall Jenner έγινε κοκκινομάλλα για χάρη του οίκου Prada

Όλες οι λεπτομέρεις του beauty look της στο FW22 show του οίκου Prada στο Μιλάνο.

Το show του οίκου Prada είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα happenings στο ημερολόγιο της Eβδομάδας Mόδας. H Miuccia Prada και ο Raf Simmons ξέρουν πολύ καλά πώς να "παντρεύουν" τα βασικά γνωρίσματα του fashion house με αναπάντεχα στοιχεία, που έχουν ως αποτέλεσμα σύγχρονες και ταυτόχρονα διαχρονικές συλλογές. Η FW22 collection δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Διαβάστε Επίσης

Το show πραγματοποιήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο, στο Fondazione Prada, και δέχτηκε διθυραμβικές κριτικές όχι μόνο για τους ενδιαφέροντες συνδυασμούς κλασικών κομματιών, αλλά και για το beauty look των μοντέλων.

Hair

Prada

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε η Kendall Jenner, η οποία περπάτησε στο catwalk έχοντας ένα νέο copper hair look, που την έκανε να δείχνει αγνώριστη. Τα μαλλιά των μοντέλων ήταν χτενισμένα σε ένα vintage inspired buffant δια χειρός του βασιλιά των γλυπτικών χτενισμάτων, Guido Palau, το οποίο απέπνεε δυναμισμό και ταυτόχρονα κλασική κομψότητα. 

Makeup

Prada

Το μακιγιάζ φυσικό και "καθαρό" έφερνε την ισορροπία "κάτω" από ένα τόσο extravagant χτένισμα. Η Pat McGrath βρισκόταν πίσω από το clean look, με την αιθέρια, λαμπερή επιδερμίδα και τα πλούσια φρύδια να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του. Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με μία στρώση μαύρης mascara και lip balm στα χείλη, δημιουργώντας ένα "ακριβό" αποτέλεσμα, που "συνόδευε" υπέροχα τη συλλογή των Miuccia Prada και Raf Simmons.

Διαβάστε Επίσης