Brunettes Only | Τα πιο κολακευτικά χρώματα μαλλιών για μελαχρινές

Πώς να υιοθετήσετε τις μεγαλύτερες τάσεις, έτσι ώστε να κολακεύουν τη σταρένια επιδερμίδα σας.

Μία από τις σκληρές αλήθειες που όλες οι γυναίκες καλούνται να μάθουν κάποια στιγμή στη ζωή τους είναι πως δεν είναι όλες οι τάσεις καθολικά κολακευτικές. Όσο συναρπαστικές και να δείχνουν, για παράδειγμα, οι ginger και οι platinum blonde αποχρώσεις, στην πραγματικότητα ταιριάζουν μόνο σε λίγες γυναίκες. Οι μελαχρινές με σταρένια επιδερμίδα καλό είναι να επικεντρώνονται περισσότερο σε φυσικές καστανές αποχρώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούν να πειραματιστούν με πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες και balayage. Το μυστικό είναι να υιοθετήσετε την κάθε τάση με τέτοιο τρόπο που να κολακεύει την επιδερμίδα σας. Ακολουθούν τα πιο κομψά χρώματα μαλλιών για μελαχρινές, έτσι ώστε να εμπνευστείτε πριν το επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο:

Τα 5 πιο κομψά χρώματα μαλλιών για μελαχρινές

Golden Brown

Golden Brown

Αν θέλετε να "ανοίξετε" αρκετά το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά δεν είστε έτοιμη για μια ολική μεταμόρφωση, επιλέξτε μια καστανή-χρυσή απόχρωση, που θα κολακεύσει τη σταρένια επιδερμίδα σας.

Red Brown

Red Brown

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων χρόνων είναι οι ginger αποχρώσεις, από τις πιο φυσικές, μέχρι τις πιο θεατρικές κόκκινες. Αν είστε μελαχρινή, αποφύγετε τις πολύ ανοιχτόχρωμες και τόλμησε να βάψετε τα μαλλιά σας σε μια red brown απόχρωση, που θα σας ανανεώσει, χωρίς να δείχνει "ξένη" πάνω σας.

Mushroom Brown

Mushroom Brown

Το mushroom brown έχει ψυχρή βάση, η οποία "διακοσμείται" με highlights και lowlights σε διακριτικές καστανές και γκρι αποχρώσεις. Κολακεύει κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως του τόνου της επιδερμίδας της, κι αυτό γιατί συνδυάζει τόσο ζεστές, όσο και ψυχρές ανταύγειες. Είναι μάλιστα ιδιαίτερα κολακευτική για τις μεγαλύτερες ηλικίες, καθώς καμουφλάρει εξαιρετικά τα λευκά.

Dark Chocolate

Dark Chocolate

Οι σκούρες σοκολατί αποχρώσεις στα μαλλιά δείχνουν πάντα κομψές, ενώ συμβάλλουν στη διατήρηση μιας πιο μεσογειακής εμφάνισης. Για να κάνετε πιο ενδιαφέρον το hair look σας, τολμήστε ένα dark balayage, με ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμες σοκολατί αποχρώσεις, που αναμειγνύονται περίτεχνα με τη βάση, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά φυσικό και πολυδιάστατο αποτέλεσμα.

Expensive Brunette

Expensive Brunette

Αν θέλετε να "γλυκάνετε" τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, προτιμήστε μία πιο ανοιχτόχρωμη, φυσική σοκολατί απόχρωση και κάντε πιο πολυσδιάστατο το τελικό αποτέλεσμα προσθέτοντας διακριτικές ανταύγειες. 

Caramel Ribbon

Caramel Ribbon

Αν θέλεις να "ανοίξετε" ελαφρώς το χρώμα των μαλλιών σας, πρόσθεσε διακριτικές ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας. Η μικρή αυτή αλλαγή θα φωτίσει το πρόσωπό σας, κάνοντάς το να δείχνει πιο λαμπερό και νεανικό.