Layered Bob | Τα πιο κολακευτικά φιλαριστά καρέ κουρέματα

Με έμπνευση από τις πιο στιλάτες celebrities του Hollywood.

Τα τελευταία χρόνια μια throwback τάση επανήρθε στο προσκήνιο, ρίχνοντας τα αυστηρά κουρέματα από το βάθρο της μόδας. Ο λόγος για τα layered haircuts, δηλαδή τα φιλαριστά κουρέματα, που φέρνουν στο νου τη δεκαετία των΄80s και σε αντίθεση με άλλα στιλ, δείχνουν διαφορετικά σε κάθε γυναίκα, ανάλογα με την τεχνική, που ακολουθεί ο κάθε κομμωτής. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν συνδυάσετε την τάση με ένα bob cut, θα έχετε ένα από τα πιο stylish hair looks αυτήν την στιγμή. Ακολουθούν 8 από τα ωραιότερα καρέ μαλλιά με μύτες, που θα σας ανανεώσουν, χαρίζοντας όγκο και κίνηση στην κουπ σας:

Καρέ μαλλιά με μύτες | Τα 8 καλύτερα celebrity κουρέματα

The -Short- Rachel

The -Short- Rachel

Αν αγαπούσατε το The Rachel, το φιλαριστό κούρεμα της Jennifer Aniston κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς Friends, σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με την κοντή εκδοχή του, την οποία η ηθοποιός υιοθέτησε στις αρχές της δεκαετίας του 2010. 

Long Bob

Long Bob

Αν σας φοβίζουν τα πολύ κοντά κουρέματα, αντιγράψτε το μακρύ καρέ της Adele. Το διακριτικό φιλάρισμα τού δίνει όγκο και κίνηση, ενώ οι γυρισμένες προς τα μέσα άκρες τού χαρίζουν ένα ρετρό αέρα.

Assymetrical

Assymetrical

Το θρυλικό ασύμμετρο hair look της Victoria Beckham είναι σίγουρα ένα καρέ με μύτες που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Όσο εντυπωσιακό και να είναι, μην ξεχνάτε πως πρόκειται για ένα αρκετά high maintenance κούρεμα, που απαιτεί καθημερινό styling και συχνά touch ups στο κομμωτήριο για να διατηρείται κομψό.

With Bangs

With Bangs

Το έντονο φιλάρισμα στο κούρεμα της Julianne Hough ​χαρίζει πλούσιο όγκο και κίνηση στα μαλλιά της, ενώ οι αφέλειες καμουφλάρουν τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και το πόδι της χήνας, χαρίζοντας παράλληλα ένα ανεπιτήδευτο coolness στην εμφάνισή της.

Clavicle Lob

Clavicle Lob

Αν θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας σε ένα κομψό καρέ με μύτες, αλλά δεν θέλετε να χάσετε την ευελιξία των μακριών μαλλιών, δοκιμάστε ένα long bob, που να φτάνει μέχρι το ύψος των κόκαλων του στέρνου σαν και αυτό της Scarlett Johansson.

With Side Bangs

With Side Bangs

Η έντονη πλαϊνή φράντζα, όπως αυτή της Emma Stone, είναι ένας εύκολος και διαχρονικά κομψός τρόπος να ανανεώσετε το κλασικό καρέ με μύτες.

Chob

Chob

Αν είστε έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας, τολμήστε το κοντό καρέ με μύτες της Miranda Kerr. Το λεγόμενο chob, δηλαδή chin bob, φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού και κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου, ενώ μπορεί να δείχνει εξαιρετικά κομψό ακόμα και με μίνιμαλ styling. 

Feathered Ends

Feathered Ends

Αν έχετε μαλλιά με χοντρή τρίχα και θέλετε να αφαιρέσετε λίγο από τον όγκο τους ζητήστε από τον κομμωτή σας να εστιάσει το φιλάρισμα στις άρκες των μαλλιών σας χαρίζοντάς σας έτσι ένα feathered bob σαν και αυτό της Cameron Diaz.