Καλεσμένη σε γάμο μετά τα 50 | Τα κομψά χτενίσματα που θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σας

Τα hair looks που θα σας αναδείξουν στην πιο κομψή καλεσμένη.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν κανόνες. Ανεξάρτητα από την ηλικία, το σχήμα του προσώπου σας και τις ρυτίδες που αυτό μετρά, μπορείτε να επιλέξετε όποιο στιλ επιθυμείτε όταν ψάχνετε για χτένισμα για καλεσμένη σε γάμο, αρκεί αυτό να  υπηρετεί την προσωπική σας αισθητική.

Αν ωστόσο έχετε decision fatigue μετά την επιλογή φορέματος, παπουτσιών και αξεσουάρ και αναζητάτε έμπνευση για το πώς να χτενίσετε την κουπ σας, αυτό το κείμενο μπορεί να σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο. 

Τα ωραιότερα χτενίσματα για γάμο | Καλεσμένη άνω των 50

Αν έχετε κοντά μαλλιά, δοκιμάστε να τους δώσετε όγκο στην κορυφή χρησιμοποιώντας το σεσουάρ και μια στρογγυλή βούρτσα. Αν πάλι έχετε καρέ, τολμήστε ένα ρετρό hair flip style ή ακόμα και ένα κλασικό blow out

Τα updos αποτελούν μία από τις πλέον ιδανικές επιλογές χτενίσματος για καλεσμένη σε γάμο κάθε ηλικίας με τις αγαπημένες επιλογές των style icons over 50 του διαδικτύου να είναι τα top knots, τα chignons, αλλά και τα voluminous updos.

Διαβάστε Επίσης

To ότι πρόκειται να παρευρεθείτε σε γάμο δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αγκαλιάσετε τη φυσική υφή των μαλλιών σας. Αναδείξτε τις μπούκλες σας εφαρμόζοντας έναν αφρό για όγκο ή ενισχύστε τη messy υφή των σπαστών μαλλιών σας εφαρμόζοντας ένα texturizing spray πριν τα "τσαλακώσετε" με τα ακροδάχτυλά σας.

Αν δεν αγαπάτε τα κλασικά χτενίσματα και νιώθετε την ανάγκη να τολμήσετε κάτι νέο, δοκιμάστε ένα edgy wet hair look ή διακοσμήστε το αγαπημένο σας καθημερινό χτένισμα με λαμπερά αξεσουάρ μαλλιών.

Ακολουθούν μερικά από τα πιο όμορφα επίσημα χτενίσματα των πιο κομψών γυναικών άνω των 50:

Slicked Back

Tight Curls

Hair Flip

Top Knot

Wet Hair Look

Voluminous Updo

Blow Out Bob

Hair Accessories

Voluminous Pixie

Tousled

Chignon

Big Hair

Διαβάστε Επίσης