Cool & Stylish | Τα χτενίσματα που επιλέγουν οι Γαλλίδες για να αντέξουν τον καύσωνα

Οι ιδανικές επιλογές τις μέρες που η ζέστη γίνεται ανυπόφορη.

Μπορεί να διανύουμε μόλις τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, ωστόσο ο υδράργυρος έχει φτάσει ήδη στα ύψη, μαρτυρώντας πως ο καύσωνας βρίσκεται προ των πυλών. Όσο και να θέλετε να βρίσκεστε σε κάποια παραλία, η πραγματικότητα το πιο πιθανό είναι να σας βρίσκει στην πόλη και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο να ονειρεύεστε τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ η ζέστη και η υγρασία να κάνει την καθημερινότητά σας (ακόμα) πιο ανυπόφορη. 

Διαβάστε Επίσης

Εκτός από αέρινα ρούχα με ανάλαφρα υφάσματα, επιλέξτε επίσης "'έξυπνα" χτενίσματα, που θα σας κρατήσουν δροσερή κάνοντας την καθημερινότητα στην πόλη πιο υποφερτή. Αυτό ακριβώς κάνουν και οι πιο διάσημες fashionistas της Γαλλίας, αντιμετωπίζοντας τον καύσωνα με τα παρακάτω εύκολα και ταυτόχρονα stylish χτενίσματα:

Sleek Buns

Τα sleek buns είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δείχνετε stylish ακόμα και τις μέρες που η ζέστη γίνεται ανυπόφορη.

Bandanas

Υπάρχουν δεκάδες τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δέσετε ένα μαντήλια στα μαλλιά, είτε σαν κορδέλα, είτε σε φιόγκο στις αλογοουρές και τα half up half down σας.

Οι bandanas εκτός από stylish, είναι και πάρα πολύ πρακτικές, αφού προστατεύουν τα μαλλιά τόσο από τον αέρα και το σπάσιμο, όσο κι από τις ακτίνες του ήλιου.

Messy Buns

Οι επιμελώς ατημέλητοι κότσοι θα είναι πάντα μία από τις go-to επιλογές των fashionistas το καλοκαίρι. Για να χαρίσετε έξτρα πόντους στιλ στην εμφάνισή σας, διακοσμήστε το messy bun σας με ένα αξεσουάρ, όπως με ένα μαντήλι ή ένα λουλούδι. 

Chignons

Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, που πρέπει να δείχνετε professional και polished, στραφείτε σε ένα κλασικό chignon, που θα σας κρατήσει δροσερή, αλλά και κομψή όλη τη μέρα.

Claw Clips

Τα claw clips, τα γνωστά σε όλους κλάμερ, επέστρεψαν στη μόδα πριν από δύο περίπου χρόνια κι έκτοτε αποτελούν ένα από τα go-to αξεσουάρ των fashionistas, συμπεριλαμβανομένων και των Γαλλίδων.

Braids

Τόσο οι γαλλικές πλεξούδες, όσο και τα braided pigtails αποτελούν έναν πολύ girly τρόπο να μαζέψετε τα μαλλιά σας ψηλά, σύμφωνα με τις Γαλλίδες.

French Twists

Πιο polished από το κλασικό messy bun, αλλά πιο ενδιαφέρον από το chignon, το french twist μπορεί να ταιριάξει σε κάθε περίσταση, από την πιο casual μέχρι την πιο επίσημη.

Διαβάστε Επίσης