Helena Christensen | 3 λόγοι που το hair look της είναι το πλέον κολακευτικό για κάθε γυναίκα άνω των 50

Το supermodel εξακολουθεί να αποτελεί beauty icon.

Hailey Bieber, Bella και Gigi Hadid, Zendaya: Αυτά είναι μόνο μερικές από τις σύγχρονες trend setters, που μας απασχολούν με κάθε εμφάνισή τους on και off social media. Παρά τη δημοτικότητά τους, φαίνεται πως υπάρχει ακόμα χώρος για τα original beauty icons των '90s, όπως η Helena Christensen, η οποία σε μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της απέδειξε ότι βρήκε "τη μυστική συνταγή της αιώνιας νεότητας" ή μάλλον το πιο κολακευτικό κούρεμα, χτένισμα και χρώμα μαλλιών μετά τα 50.

Το πιο κολακευτικό κούρεμα, χτένισμα και χρώμα μαλλιών μετά τα 50

Αφέλειες και φιλάρισμα

Διαβάστε Επίσης

Το κούρεμά της χαρακτηρίζεται από διακριτικό φιλάρισμα, το οποίο χαρίζει όγκο και κίνηση στα μαλλιά της, ενώ επιτρέπει στην κουπ της να δείχνει stylish ακόμα και στην επιμελώς ατημέλητη εκδοχή της. Εξίσου έξυπνη επιλογή είναι ο συνδυασμός του με αφέλειες, οι οποίες τής χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά, ενώ παράλληλα καμουφλάρουν περίτεχνα τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας.

Ανάλαφρο blow out

Το signature χτένισμά της δεν είναι άλλο από το ανάλαφρο blow out -στην πιο messy φυσικά εκδοχή του-, δηλαδή το "αφράτο" σπάσιμο, που επιτυγχάνεται με τη χρήση μιας στρογγυλής βούρτσας και του σεσουάρ ή με ρόλεϊ. Το εν λόγω χτένισμα επέστρεψε τα τελευταία χρόνια στη μόδα και αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα, που θέλει να χαρίσει όγκο και κίνηση στα μαλλιά της.  

Warm brown 

Μετά τα 50, αποφύγετε τα ψυχρά χρώματα μαλλιών και προτιμήστε πιο ζεστές αποχρώσεις, όπως εκείνη των μαλλιών της Christensen. Το red brown χρώμα των μαλλιών της σε συνδυασμό με το διακριτικό hair contouring με μελί ανταύγειες, γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, κάνοντάς το να δείχνει πιο νεανικό και φρέσκο.

Διαβάστε Επίσης