Η Bella Hadid υιοθέτησε το it καρέ της χρονιάς

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της εν μέσω καλοκαιριού.

Μπορεί η Bella Hadid να εμφανίστηκε προ ημερών με ένα πολύ κομψό chignon στο show του οίκου Balenciaga και λίγες μέρες νωρίτερα με μακριά μαλλιά και αφέλειες στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ωστόσο σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα Instagram stories της, τα μαλλιά της είναι πλέον εξαιρετικά κοντά.

Το νέο κούρεμα της Bella Hadid

Η Bella Hadid υιοθέτησε το it καρέ της χρονιάς

Διαβάστε Επίσης

Ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες της κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της από την glam team της, η Bella Hadid αποκάλυψε πως έκοψε τα μαλλιά της σε ένα αρκετά κοντό καρέ. Για την ακρίβεια, υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς, το chob (chin bob), δηλαδή το καρέ, που φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού. Το μοντέλο συνδύασε το νέο της κούρεμα με micro bangs, που καμουφλάρουν την lady like "καταγωγή" του και του χαρίζουν έναν edgy χαρακτήρα, που ταιριάζει απόλυτα με το στιλ της Hadid.

Bella Hadid

Ένα μεγάλο θετικό του chob είναι ότι κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου, ενώ μπορεί να δείχνει εξαιρετικά κομψό ακόμα και με μίνιμαλ styling. Για ένα επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα, αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά και στη συνέχεια ψεκάστε λίγο sea salt spray για να ενισχύσετε το φυσικό "σπάσιμο" τους. Για ένα πιο sleek και polished look, ισιώστε τα μαλλιά σας και εφαρμόστε ένα έλαιο λάμψης.

Διαβάστε Επίσης