JLo in Paris | Το χτένισμα με το οποίο κατάφερε να δείχνει κομψή ακόμα και κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Η πιο "δροσερή" επιλογή για αυτές τις μέρες, ανεξάρτητα από την ηλικία σας.

Λίγες μόνο μέρες μετά το γάμο τους, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck εγκατέλειψαν το Las Vegas και πέταξαν μέχρι το Παρίσι για να γιορτάσουν όχι μόνο το νέο κεφάλαιο στη σχέση τους, αλλά και τα 53α γενέθλια της Λατίνας star.

JLo in Paris | Το χτένισμα με το οποίο κατάφερε να δείχνει κομψή ακόμα και κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Διαβάστε Επίσης

H JLo φωτογραφήθηκε την πρώτη μέρα του ταξιδιού της έχοντας ελεύθερα τα μαλλιά της, χτενισμένα στο αγαπημένο της messy straight hair look. Με το Παρίσι όμως να "φλέγεται" και τη θερμοκρασία στο κέντρο να ξεπερνά τους 32 βαθμούς Κελσίου -κάτι όχι ιδιαίτερα σύνηθες για την πόλη του Φωτός- αναγκάστηκε να απαρνηθεί το signature look της για ένα heatwave friendly χτένισμα.

Το αγαπημένο χτένισμα της Jennifer Lopez κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Go-to επιλογή της αναδείχθηκε η ψηλή, μακριά αλογοουρά, η οποία σε συνδυασμό με τα αέρινα sundresses, που φορούσε, την κρατούσε δροσερή, διατηρώντας αλώβητο το κομψό στιλ της. 

Jennifer Lopez

Την 23η Ιουλίου άφησε ελεύθερα τα curtain bangs της να πλαισιώνουν το πρόσωπό της, ενώ την επόμενη μέρα για την επίσκεψή της στο Λούβρο υιοθέτησε ένα επιμελώς ατημέλητο look αφήνοντας ελεύθερες μόνο τις ατίθασες φύτρες της.

Jennifer Lopez

Για να αντιγράψετε το look της Jennifer Lopez και να υιοθετήσετε μια πραγματικά κολακευτική αλογοουρά, ακολουθήστε το παράδειγμά της και στερεώστε την στη νοητή γραμμή που δημιουργείται από τα μάτια μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού -ούτε πολύ ψηλά, ούτε πολύ χαμηλά. Η στρατηγική αυτή "τοποθέτηση" της αλογοουράς θα κάνει το πρόσωπό σας να δείχνει πιο ανορθωμένο και πιο νεανικό. Μην παραλείψετε επίσης να χτενίσετε ανάποδα την κορυφή της αλογοουράς σας με μία λεπτή χτένα προκειμένου να της χαρίσετε όγκο και ένα πιο "γεμάτο" αποτέλεσμα.

Jennifer Lopez

Αν θέλετε να διαφοροποιήσετε το χτένισμά σας κατά τη διάρκεια αυτών των πολύ ζεστών μερών του καλοκαιριού, μπορείτε να τη διακοσμήσετε με hair clips, να τη στερεώσετε με ένα oversized scrunchie ή να καλύψετε το λαστιχάκι με ένα μεταξωτό μαντήλι.

Διαβάστε Επίσης