Η Naomi Watts υιοθέτησε το πιο κομψό κούρεμα του φετινού φθινοπώρου

Η τάση που θα βλέπετε παντού αυτήν τη σεζόν.

Όσο cliché και να ακούγεται δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να καλωσορίσετε τη σεζόν από ένα νέο κούρεμα. Το ίδιο πιστεύει και η Naomi Watts, η οποία επέστρεψε στην καρέκλα του αγαπημένου της κομμωτή, Renato Campora, για το απαραίτητο hair refresh μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Το νέο κούρεμα της Naomi Watts

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια διατηρεί ένα πολύ κομψό καρέ, έκοψε τα μαλλιά της ακόμα πιο κοντά, με το νέο της bob να φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού. Στη φωτογραφία, που ανέβασε ο κομμωτής της, τα μαλλιά της φαίνονται χτενισμένα σε χαλαρούς κυματισμούς με έντονη υφή, που χαρίζουν όγκο και κίνηση στην κουπ της

Η αφαίρεση αρκετών πόντων από τα μαλλιά σας είναι η πιο έξυπνη κίνηση ομορφιάς που μπορείτε να κάνετε αυτήν την περίοδο, έτσι ώστε να απαλλαγείτε από την ψαλίδα, που τους κληροδότησε η έκθεση στο αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας και τον ήλιο. Είναι επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεώσετε την εμφάνισή σας για τη νέα σεζόν.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι τα κοντά ξανθά καρέ μαλλιά είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτήν την στιγμή με τις αναζητήσεις τους στο Pinterest να έχουν αυξηθεί κατά 115%. Μερικές ακόμα από τις celebrities που έχουν πειραματιστεί αυτήν την περίοδο με την τάση είναι η Kim Kardashian, η Kirsten Dunst και η Elizabeth Olsen.

Διαβάστε Επίσης