Η Kate Middleton υποδέχτηκε το φθινόπωρο με ένα ολοκαίνουριο κούρεμα

Το δραστικό κούρεμα και το νέο χρώμα μαλλιών που ανανέωσαν τη δούκισσα.

Η δούκισσα του Cambridge φωτογραφήθηκε την Τετάρτη να συνοδεύει τα τρία παιδιά της, τον 9χρονο πρίγκιπα Γεώργιο, την 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 4χρονο πρίγκιπα Louis, στην πρώτη μέρα τους στο σχολείο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το νέο φθινοπωρινό hair look της. 

Η Kate Middleton υποδέχτηκε το φθινόπωρο με ένα ολοκαίνουριο κούρεμα
Το προηγούμενο hair look της δούκισσας

Διαβάστε Επίσης

H Kate Middleton, η οποία τους τελευταίους μήνες είχε υιοθετήσει την τάση των XXL hair, αποφάσισε να υποδεχτεί τη νέα σεζόν αφαιρώντας αρκετό μήκος από τα μαλλιά της. Το νέο κούρεμά της, το οποίο "διανθίστηκε" με ακόμα περισσότερα layers, που χαρίζουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά της, φτάνει μέχρι λίγο πιο πάνω από το στήθος.

Kate Middleton
Η δούκισσα με το νέο κούρεμά της
Kate Middleton

Από τις φωτογραφίες φαίνεται επίσης πως σκούρυνε ελαφρώς το χρώμα των μαλλιών της και πρόσθεσε λεπτές μελί ανταύγειες, υιοθετώντας ένα πολύ κομψό golden brown hair look.

Η δούκισσα, γνωστή για τα λαμπερά καστανά μαλλιά της, τα οποία συχνά χτενίζει σε "αφράτα" blowouts ή αλογοουρές, λατρεύει να πειραματίζεται με την κουπ της. Μέσα στα τελευταία χρόνια έχει δοκιμάσει μακριά curtain bangs, ξανθές ανταύγειες αλλά κι ένα πολύ ενδιαφέρον red-brown look, ενώ ίσως η πιο δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της έγινε το 2017, όταν υιοθέτησε ένα κούρεμα που έφτανε μέχρι το ύψος των ώμων, αφού δώρισε 18 εκατοστά από τα μαλλιά της στην φιλανθρωπική οργάνωση Little Princess Trust για τη δημιουργία περουκών για καρκινοπαθή παιδιά.

Διαβάστε Επίσης