Το χτένισμα που θα αντικαταστήσει την κλασική αλογοουρά σύμφωνα με την NYFW

Απλό και εξαιρετικά σοφιστικέ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την στιγμή η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με τους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, αλλά και να χαρίζουν άπλετη beauty έμπνευση, με τα hair και makeup looks με τα οποία ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις των μοντέλων τους. Ανάμεσα στα δεκάδες διαφορετικά hairstyles που "παρέλασαν" στο catwalk των διάφορων shows, ξεχώρισε ένα, το οποίο αν και εύκολο στη δημιουργία του, δείχνει εξαιρετικά fashion forward. Ο λόγος για το braided ponytail, το χτένισμα, που πρόκειται να αντικαταστήσει την κλασική αλογοουρά σύμφωνα με την New York Fashion Week Spring/Summer 2023.

Το χτένισμα που θα αντικαταστήσει την κλασική αλογοουρά

Το χτένισμα που θα αντικαταστήσει την κλασική αλογοουρά σύμφωνα με την NYFW

Διαβάστε Επίσης

Οι δημιουργίες του οίκου Proenza Schouler συνδυάστηκαν με wet hair looks, ενώ ο θρυλικός hairstylist Guido Palau διαφοροποίησε το look πολλών εκ των μοντέλων, μαζεύοντας τα μαλλιά τους σε braided ponytails. Το αποτέλεσμα ήταν sleek και glossy, σε πλήρη αρμονία με το φυσικό, λαμπερό μακιγιάζ τους.

Collina Strada

Η πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή του braided ponytail παρουσιάστηκε στο show του οίκου Collina Strada με τα μοντέλα να περπατούν στο catwalk με εξαιρετικά μακριές πλεξούδες με lime greeen και bubblegum pink άκρες και ρίζες.

Μια εκδοχή της τάσης παρουσίασε και ο οίκος Tommy Hilfiger στέλνοντας ορισμένα μοντέλα του στο catwalk του με rope braids.

PatBo

Μπορεί οι κλασικές αλογοουρές να εκλείπουν, ωστόσο η χαμηλή, loose αλογοουρά, που έγινε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23 χάρη τα shows των οίκων Sergio Hudson, PatBo, and Bronx and Banco, φαίνεται πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο προσκήνιο και την επόμενη σεζόν, με τον οίκο PatBo να παρουσιάζει τώρα την extra long και sleek εκδοχή του. 

Τα απλά, σοφιστικέ χτενίσματα φαίνεται πως θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας την επόμενη σεζόν. Μένει μόνο να το επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι οίκου, που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους, τόσο σε αυτή όσο και στις εβδομάδες μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και του Λονδίνου, που ακολουθούν.

Διαβάστε Επίσης