Η Kate Middleton και η Meghan Markle εμφανίστηκαν με ακριβώς το ίδιο χτένισμα στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας και η δούκισσα του Sussex τίμησαν τη μονάρχη κάνοντας δύο πολύ κομψές εμφανίσεις στο Wesminster Abbey.

H βρετανική βασιλική οικογένεια αποχαιρετά σήμερα τη βασίλισσα Ελισάβετ με μια μεγαλοπρεπή τελετή στο Wesminster Abbey του Λονδίνου παρουσία αρχηγών κρατών, εκπροσώπων της Κοινοπολιτείας και της εκκλησίας αλλά και εκπροσώπων των βασιλικών οικογενειών από όλο τον κόσμο. Ακόμα και σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για το μέλλον της μοναρχίας, τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα στις Meghan Markle και Kate Middleton.

Η δούκισσα του Sussex και η πριγκίπισσα της Ουαλίας τίμησαν με την παρουσία τους τη βασίλισσα καταφθάνοντας από νωρίς στο Westminster Abbey για την κηδεία της, κάνοντας εξαιρετικά παρόμοιες εμφανίσεις. 

Η Kate Middleton και η Meghan Markle εμφανίστηκαν με ακριβώς το ίδιο χτένισμα στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Διαβάστε Επίσης

Ντυμένες στα μαύρα και οι δύο μάζεψαν τα μαλλιά τους σε voluminous braided buns, χαμηλά στη βάση του αυχένα τους, ενώ ολοκλήρωσαν τα hair looks τους με μεγάλα μαύρα καπέλα, με εκείνο της πριγκίπισσας της Ουαλίας να έχει επίσης βέλο.

Kate Middleton

Όσον αφορά το μακιγιάζ τους, και οι δύο έδωσαν έμφαση στα μάτια τους, με την Kate Middleton να καταφεύγει στα go-to neutral smokey eyes της, ενώ η Meghan Markle να σπάει για μία ακόμα φορά το πρωτόκολλο περιγράφοντας τα μάτια της με μαύρη σκιά. Η επιδερμίδα και των δύο έδειχνε αψεγάδιαστη και ματ, με τα μάγουλά τους να έχουν τονιστεί ελαφρώς με ένα φυσικό, ροζ ρουζ. Το μακιγιάζ και των δύο ολοκληρώθηκε με nude pink χείλη. 

Διαβάστε Επίσης