Η Cate Blanchett υιοθέτησε το γαλλικό κούρεμα που κολακεύει τις γυναίκες κάθε ηλικίας

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της ύστερα από πολύ καιρό.

Σε μία δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της προέβη η Cate Blanchett πριν μερικές μέρες, υιοθετώντας ένα από τα αγαπημένα κουρέματα των Γαλλίδων.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας "Tár" στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του New York Film Festival φορώντας μια εντυπωσιακή ασπρόμαυρη δημιουργία του οίκου Proenza Schouler κι έχοντας ένα τελείως διαφορετικό hair look. Πιο συγκεκριμένα, υιοθέτησε μακριές αφέλειες, που θυμίζουν τα bottleneck bangs της περασμένης σεζόν

Διαβάστε Επίσης

Εκτός από το ότι θεωρείται πολύ κομψό και on trend, το εν λόγω κούρεμα δια χειρός του hairstylist Robert Vetica, είναι εξαιρετικά κολακευτικό για γυναίκες κάθε ηλικίας. Οι αφέλειες αποτελούν μία από τις go-to επιλογές των celebrities άνω των 50, αφού καμουφλάρουν με μεγάλη μαεστρία τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και το πόδι της χήνας, ενώ παράλληλα χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά, που δείχνει εξαιρετικά σαγηνευτική. Το μόνο αρνητικό τους είναι ότι απαιτούν καθημερινό styling με μια φαρδιά, στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ έτσι ώστε να δείχνουν voluminous και put together.


Director's Tip: Μετά τα 50 αποφύγετε τα full bangs, που μπορεί να "βαρύνουν" το πρόσωπο και προτιμήστε choppy ή curtain bangs, που δείχνουν πιο νεανικά και μοντέρνα.

Διαβάστε Επίσης