Τα καρέ κουρέματα που χαρίζουν όγκο και κίνηση στα λεπτά μαλλιά

Τα στιλ που επιλέγουν με κλειστά μάτια οι πιο stylish celebrities με λεπτά μαλλιά.

Αν έχετε λεπτά ή αραιωμένα μαλλιά λόγω ηλικίας, το μακρύ μήκος μπορεί να τα "βαρύνει" και να τονίσει τα αδύνατά τους σημεία. Αυτός είναι ο λόγος που η υιοθέτηση ενός καρέ αποτελεί την πιο "έξυπνη" κίνηση ομορφιάς που μπορείτε να κάνετε για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Δεν είναι όμως όλα τα κοντά κουρέματα ίδια. Τα κουρέματα με έντονο φιλάρισμα τείνουν να κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν "διάφανα", ενώ εκείνα με χωρίστρα στη μέση, φλατ. Από τα πιο κλασικά κοντά στιλ, μέχρι τα πιο μακριά και μοντέρνα, ακολουθούν λοιπόν τα καλύτερα καρέ κουρέματα για λεπτά μαλλιά για να διαλέξετε:

Τα πιο κολακευτικά καρέ κουρέματα για λεπτά μαλλιά

Blunt Lob

Blunt Lob

Αν δεν νιώθετε έτοιμη να κόψετε πολύ κοντά τα μαλλιά σας, υιοθετήστε ένα μακρύ καρέ, που να φτάνει μέχρι τα κόκαλα του στέρνου. Αποφύγετε το έντονο φιλάρισμα και προτιμήστε ένα πιο αυστηρό στιλ, το οποίο μπορείτε να διανθίσετε με μία πλαϊνή φράντζα για έξτρα όγκο και κίνηση.

Bob with Long Layers

Bob with Long Layers

Το κλασικό καρέ μπορεί να δείχνει εξαιρετικά voluminous συνδυασμένο με μακριά layers και έντονη πλαϊνή φράντζα. Για ακόμα περισσότερο όγκο, χτενίστε τα μαλλιά σας σε χαλαρούς κυματισμούς κι αποφύγετε τα απόλυτα ίσια looks. 

French Bob

French Bob

Ακολουθήστε το παράδειγμα των Γαλλίδων και υιοθετήστε ένα κοντό καρέ με αφέλειες για να "ελαφρύνετε" την κουπ σας και να χαρίσετε όγκο στα μαλλιά σας. Το μυστικό εδώ είναι η αποφυγή του έντονου styling και η εστίαση στην ενίσχυση της φυσικής υφής των μαλλιών για ένα ανεπιτήδευτα κομψό αποτέλεσμα. 

Blunt Bob

Blunt Bob

Ο καλύτερος τρόπος να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων και γεμάτων υγεία μαλλιών είναι με ένα αυστηρό καρέ στο μήκος, που σας βολεύει περισσότερο. Συνδυάστε το με χαλαρούς κυματισμούς, που θα ενισχύσουν τον όγκο του και θα το κάνουν να δείχνει πιο μοντέρνο.

 

Shag

Shag

Το shag με έμπνευση τη δεκαετία του 1970, δηλαδή το μακρύ καρέ με φιλάρισμα και φράντζα ή αφέλειες, μπορεί πολύ εύκολα να μεταμορφώσει τα λεπτά και άτονα μαλλιά, χαρίζοντάς τους όγκο, κίνηση και ένα ανεπιτήδευτο coolness.

Chob

Chob

Το καρέ, που φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού, εκτός από εξαιρετικά κομψό, είναι και πολύ κολακευτικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Προκειμένου να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση μιας πιο πλούσιας και πυκνής κουπ, καλό είναι να αποφευγχθούν τα έντονα layers, που χαρίζουν ένα mushroom effect, και το κούρεμα να διατηρηθεί blunt.