5+1 αμπούλες που μειώνουν αποτελεσματικά την τριχόπτωση κι ενισχύουν την τριχοφυΐα

Για πιο πλούσια και voluminous μαλλιά.

Η απώλεια μέχρι και 100 τριχών τη μέρα είναι απόλυτα φυσιολογική. Τι γίνεται όμως όταν η βούρτσα γεμίζει ασυνήθιστα πολλές τρίχες; Οι χημικές ουσίες στις βαφές, στις περμανάντ και στα ισιωτικά μεταβάλλουν δραστικά την εσωτερική ισορροπία των μαλλιών, ενώ με το πέρασμα των χρόνων η διάμετρος της τρίχας μικραίνει. Το αποτέλεσμα είναι ένα: Τα μαλλιά χάνουν την ελαστικότητα, τον όγκο και την πυκνότητά τους. Η διαχείριση της αραίωσης των μαλλιών δεν είναι σε καμία περίπτωση μια απλή αποστολή που μπορεί κάποιος να επιτύχει εύκολα και γρήγορα. Αντίθετα χρειάζεται χρόνο και πολλή υπομονή. Οι παρακάτω αμπούλες για τριχόπτωση αποτελούν το καλύτερο "φάρμακο" για τα αραιά μαλλιά, έτσι ώστε να ανακτήσουν τον όγκο και την πλούσια εμφάνισή τους:

Director's Choice | Οι καλύτερες αμπούλες για τριχόπτωση

Phytocyane, Phyto (στα φαρμακεία)

Phytocyane, Phyto (στα φαρμακεία)

Η εν λόγω θεραπεία Phytocyane στοχεύει στη γυναικεία προοδευτική τριχόπτωση, λόγω γήρανσης, εμμηνόπαυσης ή κληρονομικότητας. Εμπλουτισμένη με το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκχύλισμα maca, υδρολυτικό λούπινο και το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκχύλισμα τουλίπας, τονώνει την ανάπτυξη των μαλλιών, αφήνοντάς τα πιο δυνατά και πλούσια. 

Serie Expert Aminexil Advanced, L'Oréal Professionnel

Serie Expert Aminexil Advanced, L'Oréal Professionnel

Το εντατικό πρόγραμμα διπλής δράσης για αραιωμένα μαλλιά Serie Expert Aminexil Advanced, εμπλουτισμένο με Aminexil και σύμπλεγμα Ωμέγα 6, τονώνει τη ρίζα και προστατεύει την πυκνότητα των μαλλιών από τη ρίζα έως τις άκρες.

Hair Force Monodoses Day/Night, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Hair Force Monodoses Day/Night, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Οι αμπούλες Hair Force Monodoses Day/Night συμβάλλουν στον έλεγχο της ορμονοεπαγόμενης τριχόπτωσης, υποστηρίζοντας την αγκίστρωση της ρίζας επί του τριχωτού. Παράλληλα, ενεργοποιούν τον κυτταρικό μεταβολισμό, ενισχύουν την τριχοφυΐα και παρέχουν αντιφλεγμονώδη προστασία. 

Genesis Anti-Chute Fortifiant, Kérastase

Genesis Anti-Chute Fortifiant, Kérastase

Εμπλουτισμένες με ένα μοναδικό και ειδικά σχεδιασμένο συνδυασμό συστατικών, οι αμπούλες της σειράς Genesis μειώνουν την τριχόπτωση, συμβάλλοντας στην επαναγκύρωση του τριχοθυλακίου στο τριχωτό, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν το βέλτιστο περιβάλλον για την ανάπτυξη νέων τριχών. 

Triphasic Reactionel, Rene Furterer (στα φαρμακεία)

Triphasic Reactionel, Rene Furterer (στα φαρμακεία)

Η θεραπεία Triphasic Reactionel διεγείρει άμεσα την ανάπτυξη των μαλλιών και τα ενισχύει διατηρώντας
την ισορροπία του τριχωτού. Το μοναδικό, υψηλής αποτελεσματικότητας σύμπλεγμα συστατικών, συνδυάζει 3 βασικές δράσεις για να αυξήσει ορατά την πυκνότητα των μαλλιών προσφέροντάς τους ζωτικότητα και δύναμη από τον 1ο κιόλας μήνα αγωγής.

Dercos Aminexil Clinical 5 Femme, Vichy (στα φαρμακεία)

Dercos Aminexil Clinical 5 Femme, Vichy (στα φαρμακεία)

Η best selling θεραπεία Dercos Aminexil Clinical 5 Femme υπόσχεται ενίσχυση της τρίχας από τη ρίζα για μαλλιά πιο δυνατά και ανθεκτικά.