Low Maintenance | Η Rosie Huntington υιοθέτησε το πιο όμορφο χρώμα μαλλιών της σεζόν

Τι ακριβώς να ζητήσετε από τον colorist σας για να το αντιγράψετε.

Μια νέα φωτογραφία στο Instagram ανέβασε η Rosie Huntington-Whiteley προκειμένου να δείξει στους ακόλουθούς της το αποτέλεσμα της πιο πρόσφατης επίσκεψής της στο κομμωτήριο. Το νέο hair look της ενθουσίασε τους θαυμαστές της, αφού εκτός από πολύ κομψό, είναι και εξαιρετικά low maintenance.

Το νέο hair look της Rosie HW

Διαβάστε Επίσης

Η χαρακτηριστική μελί απόχρωση των μαλλιών της σκούρυνε αγγίζοντας bronde status, ενώ διανθίστηκε με lowlights σε διάφορες αποχρώσεις του ξανθού, που χαρίζουν βάθος στο hair look της. Οι τελικές πινελιές δόθηκαν με μερικές ανοιχτόχρωμες ξανθές ανταύγειες γύρω από το πρόσωπό της, που το φωτίζουν και του χαρίζουν λάμψη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα αντίστοιχο hair look υιοθέτησε πρόσφατα και η Jennifer Lopez.

Το εν λόγω blend βαφών είναι ιδανικό για εσάς, που ήσασταν ξανθιά το καλοκαίρι και θέλετε να σκουρύνετε ελαφρώς τα μαλλιά σας για το χειμώνα και παράλληλα να βελτιώσετε την υγεία τους ύστερα από την έκθεσή τους στον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας.

Η απαραίτητη φροντίδα

Αν και δεν απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για touch ups, καθώς αφού οι ανταύγειες δεν ξεκινούν από τις ρίζες μπορούν να "μεγαλώνουν" όμορφα χωρίς να χαλούν το hair look, χρειάζεται ειδική φροντίδα στο σπίτι έτσι ώστε το χρώμα να διατηρηθεί λαμπερό. Εντάξτε στη hair care ρουτίνα σας προϊόντα περιποίησης ειδικά για βαμμένα μαλλιά και μην αμελείτε την καλή ενυδάτωση τους με έλαια και μάσκες, αλλά και την προστασία τους πριν το styling με ένα heat protectant spray.

Διαβάστε Επίσης