Το διαχρονικά κομψό κούρεμα που κολακεύει όλες τις 50something γυναίκες

Το επιλέγουν ξανά και ξανά οι πιο stylish celebrities και royals.

Αν έπρεπε να υποδείξουμε τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά αυτήν την στιγμή, τότε στην κορυφή της λίστας σίγουρα θα συναντούσαμε το shag, τα curtain bangs και το pixie cut. Όταν πρόκειται όμως για διαχρονικά στιλ, που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου, ένα είναι το πιο κομψό κούρεμα για πενηντάρες κι αυτό δεν είναι άλλο από το φιλαριστό μακρύ καρέ.

Layered Lob | Το πιο κομψό κούρεμα για πενηντάρες

Διαβάστε Επίσης

Καθώς περνούν τα χρόνια, τα μαλλιά γίνονται ολοένα και πιο λεπτά, χάνοντας έτσι τον όγκο, τη λάμψη και τη νεανικότητά τους. Το μακρύ καρέ με διακριτικό φιλάρισμα μπορεί να χαρίσει και πάλι όγκο και κίνηση, δίνοντας την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων μαλλιών. Για να κάνετε την εμφάνισή σας ακόμα πιο νεανική, συνδυάστε το με έντονη φράντζα στο πλάι -μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της επόμενης χρονιάς-, αφέλειες ή curtain bangs έτσι ώστε να καμουφλάρετε τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας.

Director's Note: Πριν αποφασίσετε να υιοθετήσετε αυτό το εξαιρετικά κομψό κούρεμα για πενηντάρες, συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας σχετικά με το ποιο μήκος ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σας, αλλά και στον τύπο των μαλλιών σας.

Για ακόμα περισσότερο όγκο στα μαλλιά, αποφύγετε το υπερβολικό styling και προτιμήστε είτε επιμελώς ατημέλητα looks, τα οποία επιτυγχάνονται εύκολα με τη χρήση ενός texturizing spray ή ενός αφρού, είτε messy κυματισμούς από ένα φαρδύ ψαλίδι για μπούκλες.

Αν τα μαλλιά σας παρουσιάζουν έντονη αραίωση, στραφείτε σε blow out looks, τα οποία επιτυγχάνονται αποκλειστικά με τη χρήση ενός σεσουάρ και μιας φαρδιάς, στρογγυλής βούρτσας.

Διαβάστε Επίσης

Ιδού 10 celebrities και royals που αποδεικνύουν τη διαχρονική κομψότητα του φιλαριστού lob:

Βασίλισσα Letizia

Βασίλισσα Letizia

Halle Berry

Halle Berry

Meg Ryan

Meg Ryan

Cate Blanchett

Cate Blanchett

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow

Kim Catrall

Kim Catrall

Michelle Obama

Michelle Obama

Carine Roitfeld

Carine Roitfeld

Julia Roberts

Julia Roberts

Monica Bellucci

Monica Bellucci