Η Nicole Kidman βρήκε το ωραιότερο χτένισμα για τις βροχερές μέρες του χειμώνα

Το hair look που καμουφλάρει τέλεια το φριζάρισμα και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Ο καιρός έβαλε -επιτέλους- τα χειμωνιάτικά του, κάνοντας το styling των μαλλιών με hot tools μάταιο. Η υγρασία και η βροχή βάζουν κάθε μέρα τα δυνατά τους να καταστρέψουν κάθε hair vision, που μπορεί να έχετε, κάνοντας την εύρεση έξυπνων χτενισμάτων, που καμουφλάρουν το φριζάρισμα και ταυτόχρονα δείχνουν πάντα κομψά, επιτακτική.

Διαβάστε Επίσης

Τις μέρες που η υγρασία ξεπερνά το 70%, ακολουθήστε το παράδειγμα της Nicole Kidman κι "αγκαλιάστε" τη φυσική υφή των μαλλιών σας. Ανεβάζοντας μία νέα φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram, αποκάλυψε το ιδανικό χτένισμα για τις βροχερές μέρες: τη χαμηλή αλογοουρά

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η υγρασία θα χαλάσει το τέλειο ίσιωμα, η ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά της φυσικά σγουρά. Τα μάζεψε χαμηλά στη βάση του αυχένα σε μία χαλαρή αλογοουρά, ενώ άφησε ελεύθερες μερικές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της. Δεν παρέλειψε επίσης να καμουφλάρει το hair band της, τυλίγοντας μία τούφα από τα μαλλιά της γύρω από τη βάση της αλογοουράς. 

Η επιμελώς ατημέλητη υφή των μαλλιών εκτός από το ότι χαρίζει ένα ανεπιτήδευτο coolness και ταυτόχρονα ρομαντισμό στην εμφάνισή της, έκανε το φριζάρισμα να δείχνει μέρος του hair look της. Το τέλειο "έγκλημα".

Διαβάστε Επίσης