Η Monica Bellucci έχει υιοθετήσει το νεανικό κούρεμα που καμουφλάρει τις ρυτίδες

Η πιο τρανή απόδειξη ότι οι τάσεις είναι για όλες τις γυναίκες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ποιος είπε ότι μετά τα 50 η μόνη επιλογή σας είναι τα κλασικά, αυστηρά κουρέματα; Η Monica Bellucci απέδειξε πως οι τάσεις είναι για όλες τις γυναίκες, υιοθετώντας το νεανικό κούρεμα, που κολακεύει κάθε ηλικία.

Το νεανικό κούρεμα της Monica Bellucci είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα μετά τα 50

Εδώ και μερικούς μήνες, η Ιταλίδα ηθοποιός έχει υιοθετήσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά, η οποία αν και θεωρείται νεανική, όπως αποδεικνύει περίτρανα η ίδια, μπορεί να λειτουργήσει υπέρ κάθε γυναίκας. 

Η Monica Bellucci έχει υιοθετήσει το νεανικό κούρεμα που καμουφλάρει τις ρυτίδες

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος φυσικά για τα curtain bangs, την τάση, που ήρθε επανήρθε στο προσκήνιο ύστερα από τα 50 χρόνια απουσίας της από το "χάρτη" των trends. Η Monica Bellucci έχει υιοθετήσει τη μακριά εκδοχή τους, που φτάνει μέχρι το πηγούνι και τονίζει τα ζυγωματικά. Πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή για κάθε γυναίκα άνω των 50, καθώς δείχνουν πολύ νεανικά, ενώ παράλληλα καμουφλάρουν περίτεχνα τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και το πόδι της χήνας. 

Monica Bellucci

Παρατηρήστε πως το κούρεμά της δεν έχει καθόλου φιλάρισμα με αποτέλεσμα καταφέρνει να διατηρεί ένα full, voluminous look. Τα μοναδικά layers που έχουν διανθίσει την κουπ της βρίσκονται γύρω από το πρόσωπό της, έτσι ώστε να το πλαισιώνουν όμορφα, τονίζοντας τα δυνατά του σημεία.

Director's Note: Αυτή η επιλογή της κάνει επίσης το κούρεμά της εξαιρετικά ευέλικτο, επιτρέποντας της να πιάνει τα μαλλιά της με μεγάλη ευκολία σε γρήγορα updos.

Διαβάστε Επίσης