Ο δημιουργός του χρώματος | Oι νέες τάσεις μαλλιών σύμφωνα με τον Ηλία Μωρόγιαννη των Teo Beauty Consultants

Η συνεχής αναζήτηση και εκπαίδευση νέων τεχνικών στο χρώμα, έφεραν τον Ηλία Μωρογιάννη των κομμωτηρίων Teo Beauty Consultants στην κορυφή.

O Ηλίας Μωρόγιαννης, μετά από 30 χρόνια εξειδίκευσης στο χρώμα, αναδείχθηκε ο καλύτερος colorist για το 2022 στα Ηair Awards που διοργάνωσε η Εstetica Hellas. Mια καθόλου τυχαία επιτυχία, καθώς είναι αποτέλεσμα της συνεχούς εκπαίδευσης και της δημιουργίας νέων τεχνικών που μοιράζεται με όλη την καλλιτεχνική ομάδα των κομμωτηρίων Teo Βeauty Consultants. Tα κομμωτήρια Αveda Teo και Teo Beauty Consultants, με επιτυχημένη πορεία 50 χρόνων στον χώρο της ομορφιάς, ξεχωρίζουν για την έμπειρη ομάδα που διαθέτουν και τη συνεχή της εκπαίδευση σε νέες τεχνικές. Οι hairstylists και colorists της καλλιτεχνικής ομάδας των κομμωτηρίων Teo είναι καταρτισμένοι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, ταξιδεύουν στο εξωτερικό, εμπνέονται και ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τάσεις. Ποιες είναι οι νέες τάσεις που προτείνει ο Ηλίας Μωρόγιαννης;

H.B.: Υπάρχουν σταθερές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών;

Η.Μ.: Φυσικά. Αν και συνεχώς η βιομηχανία της μόδας επιτάσσει νέες στυλιστικές τάσεις, στα κομμωτήρια Teo Βeauty Consultants προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες ανάλογα με την προσωπικότητα και το στυλ.

Ο δημιουργός του χρώματος | Oι νέες τάσεις μαλλιών σύμφωνα με τον Ηλία Μωρόγιαννη των Teo Beauty Consultants

H.B.: Ποιες είναι οι τάσεις στο χρώμα τη νέα σεζόν;

Η.Μ.: Τα λαμπερά υγιή μαλλιά σε συνδυασμό με δυνατές, έντονες χρωστικές που αποδίδουν σε βάθος χρόνου και δεν επηρε- άζουν την ποιότητα των μαλλιών.

H.B.: Πώς επιλέγετε το χρώμα της βαφής;

Η.Μ.: Αυτό που κοιτάμε πριν καταλήξουμε στο τελικό χρώμα των μαλλιών είναι το στυλ της κάθε γυναίκας, τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και ο χρωματικός τόνος του δέρματός της. Η κάθε μας πρόταση αντικατοπτρίζει τα δικά της "θέλω" με μια μικρή δική μας καλλιτεχνική πινελιά.

Teo
H καλλιτεχνική ομάδα των κομμωτηρίων Αveda Teo & Teo Beauty Consultants εξασφαλίζει εξατομικευμένες υπηρεσίες ανάλογα με την προσωπικότητα, το στυλ και την ποιότητα των μαλλιών κάθε γυναίκας.

H.B.: Πώς νιώθετε ως top colorist για το 2022;

Η.Μ.: Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Η αναγνώριση μεταξύ αξιόλογων συναδέλφων είναι αυτό που μου δίνει την ώθηση να συνεχίσω με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό. Να συνεχίσω να ενημερώνομαι για τις νέες τάσεις και να δημιουργώ δυναμικά looks για να νιώθει κάθε γυναίκα μοναδική.

Teo
"Η ομάδα Teo Beauty Consultants έ χει στο δυναμικό της εξαιρετικούς colorists με εξειδικευμένες γνώσεις. Η επιτυχία και η αναγνώριση του Ηλία Μωρόγιαννη πηγάζει από τη συχνή αναζήτηση νέων τεχνικών αλλά και από την ανταλλαγή γνώσεων με τους υπόλοιπους colorists της ομάδας. Είμαι πεπεισμένος ό τι όλη η ομάδα θα συνεχίσει να δημιουργεί με το ίδιο πάθος, κερδίζοντας και άλλες διακρίσεις" αναφέρει ο κορυφαίος hair stylist και ιδιοκτήτης των κομμωτηρίων Αveda Teo και Teo

H.B.: Μιλήστε μας για τα προϊόντα Aveda.

Η.Μ.: Oι βαφές μαλλιών Aveda είναι φυσικής προέλευσης, με cruelty-free συνθέσεις και vegan φόρμουλες που προσφέρουν πλούσιο χρώμα χωρίς συμβιβασμούς. Με τα προϊόντα Aveda μπορούμε να δημιουργήσουμε προσαρμόσιμο χρώμα μαλλιών και έχουμε άπειρες δυνατότητες για λαμπερό και εξατομικευμένο χρώμα. Χαίρομαι, γιατί, σε συνδυασμό με την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την υπεροχή των προϊόντων που χρησιμοποιούμε, πρεσβεύουμε και τη φιλοσοφία της μάρκας: αγάπη και σεβασμός για τη γυναίκα και τη φύση.