Η Victoria Beckham φόρεσε το αξεσουάρ μαλλιών που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της

Το μυστικό των hairstylist στα backstage των φωτογραφήσεων μόδας.

Ανεβάζοντας μια candid φωτογραφία της με την καλή της φίλη, Eva Longoria, λίγο πριν τη βραδινή τους έξοδο, η Victoria Beckham αποκάλυψε το αξεσουάρ μαλλιών που δεν λείπει ποτέ από το boudoir της. 

Το αξεσουάρ μαλλιών που δεν κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος για τα hair clips, τα οποία χρησιμοποιούνται φανατικά στα backstage των φωτογραφήσεων, αλλά και των επιδείξεων μόδας. Πρόκειται για ειδικά clips, τα οποία είναι εξαιρετικά πρακτικά, αφού είναι ιδανικά για να μαζέψετε πίσω τα μαλλιά σας όσο κάνετε το μακιγιάζ σας ή ακολουθείτε το τελετουργικό περιποίησης της επιδερμίδας σας χωρίς να χαλάσετε το χτένισμά σας, αφού δεν "τσαλακώνουν" την τρίχα.

Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να "τιθασεύσετε" τις φύτρες σας. Αφού στεγνώσουν τα μαλλιά σας κατά 90%, χτενίστε τις φύτρες προς την κατεύθυνση που θέλετε να σταθούν και σταθεροποιήστε τες με τα εν λόγω clips μέχρι να στεγνώσουν τελείως τα μαλλιά. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τα curtain bangs σας, στερεώνοντας τα στο πλάι μετά το styling, έτσι ώστε να διατηρήσουν το σχήμα τους.

No Crease Clips, brushworks (lookfantatic.gr), Creaseless Clips, Makeup Revolution (asos.com), Backstage Clips Bold στην απόχρωση White, Hey Beauty! (hey-beauty.gr)

Με τα ίδια clips μπορείτε να δημιουργήσετε και Old Hollywood waves. Αφού δημιουργήσετε τις μπούκλες με το ψαλίδι, χτενίστε τες και ψεκάστε τα μαλλιά σας με hairspray. Έπειτα στερεώστε τα clips στα σημεία, που δημιουργείται η πιο έντονη καμπύλη και αφήστε τα για λίγη ώρα έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί η vague.

Διαβάστε Επίσης