Η Cate Blanchett φόρεσε το κομψό αξεσουάρ μαλλιών που θα αντικαταστήσει τα claw clips

Το πιο μοντέρνο update στο καθημερινό χτένισμά σας.

Η φρενίτιδα με τα claw clips έχει αρχίσει να "ξεθυμαίνει" -όχι όμως και η τάση των hair accessories. Οι celebrities συνεχίζουν να "στολίζουν" τα μαλλιά τους, με κυρίαρχα αξεσουάρ για φέτος να είναι οι βελούδινοι φιόγκοι και οι '90s κορδέλες. Η Cate Blanchett ήρθε να προσθέσει ένα ακόμα αξεσουάρ σε αυτήν τη λίστα, την πιο elegant εκδοχή των claw clips. 

Η Cate Blanchett φόρεσε το κομψό αξεσουάρ μαλλιών που θα αντικαταστήσει τα claw clips

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός εμφανίστηκε πρόσφατα σε ένα επίσημο δείπνο με αφορμή την έναρξη της award season φορώντας ένα λευκό πουκάμισο με puffy μανίκια, μία μαύρη ολόσωμη φόρμα και μαύρες μπότες. Η εμφάνισή της συμπληρώθηκε από ένα λαμπερό μακιγιάζ σε ροζ τόνους δια χειρός της Mary Greenwell.

O hairstylist της, Robert Vetica, έπιασε τα μαλλιά της σε μία χαμηλή αλογοουρά, την οποία και στερέωσε με ένα κομψό μαύρο hair pin. Φυσικά άφησε ελεύθερη την μακριά πλαϊνή φράντζα της, έτσι ώστε να πλαισιώνει όμορφα το πρόσωπό της. 

Tα hair pins αναμένεται πως θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, το πιο πρακτικό "εργαλείο" για τη δημιουργία ανεπιτήδευτα κομψών updos. Χρησιμοποιούνται όπως μία φουρκέτα και είναι ιδανικά για τη δημιουργία τόσο buns, όσο και french twists για τις πρωινές, αλλά και τις βραδινές σας εμφανίσεις.

Διαβάστε Επίσης