Hair Botox | Τι είναι και για ποιες γυναίκες αποτελεί must

Η ενυδατική θεραπεία που αντιστρέφει τη φθορά μηνών πάνω στα μαλλιά.

Μπορεί να υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα, που μειώνουν το φριζάρισμα και χαρίζουν λάμψη στα μαλλιά, αλλά κανένα δεν προσφέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Αυτό το "κενό" ήρθε να καλύψει το μπότοξ μαλλιών, η νέα it θεραπεία, που υπόσχεται ένα πιο λείο και λαμπερό look.

Τι είναι το μπότοξ μαλλιών;

Διαβάστε Επίσης

Το όνομά του είναι καθαρά marketing. Σε αντίθεση με το μπότοξ, που γίνεται στο πρόσωπο, δεν σχετίζεται με ενέσεις. Αν και πολλά brands χρησιμοποιούν σύριγγες για την εφαρμογή του προϊόντος, στην πραγματικότητα το κάνουν απλά για το show. Πρόκειται για μια βαθιά ενυδατική θεραπεία, που "τυλίγει" τα μαλλιά με fillers, όπως η κερατίνη, έτσι ώστε να αποκτήσουν μια πιο λεία και λαμπερή εμφάνιση.

Ποιες είναι οι ευεργετικές ιδιότητες του μπότοξ μαλλιών;

Αν και κυκλοφορούν πολλές διαφορετικές φόρμουλες μπότοξ μαλλιών, όλες έχουν ένα κοινό: Εγχύουν τα μαλλιά με θρεπτικά και ενδυναμωτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη Β5 και Ω3 λιπαρά οξέα, χαρίζοντας στα μαλλιά ένα πιο full αποτέλεσμα. 

μπότοξ μαλλιών

Είναι ιδανικό για γυναίκες με βαμμένα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά, καθώς μειώνει τις φθορές στο εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό της τρίχας και χαρίζει λάμψη. Αποτελεί επίσης πολύ καλή επιλογή και για εκείνες, που θέλουν να μειώσουν τα σημάδια γήρανσης στα μαλλιά τους, όπως η θαμπή όψη.

Για πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν από δύο μέχρι τέσσερις μήνες, αναλόγως από το πόσο συχνά λούζονται τα μαλλιά. Για να διαρκέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, καλό θα ήταν να εντάξετε μια θρεπτική μάσκα μαλλιών στη haircare ρουτίνα σας μία φορά την εβδομάδα.

Μπότοξ μαλλιών vs Θεραπεία Κερατίνης

Αν και το μπότοξ μαλλιών φαίνεται να μοιάζει πολύ με τη θεραπεία κερατίνης, έχουν μια πολύ σημαντική διαφορά. Η δεύτερη περιλαμβάνει πολλά περισσότερα χημικά, συμπεριλαμβανομένου της μεθανάλης, η οποία θεωρείται καρκινογόνα. 

μπότοξ μαλλιών

Το μποτόξ μαλλιών θεωρείται ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών, αλλά και για κάθε γυναίκα, ακόμα και τις έγκυες, οι οποίες μπορούν να κάνουν τη θεραπεία, πάντα με τη συμβουλή του γυναικολόγου τους.

Διαβάστε Επίσης