Η Βασίλισσα Letizia με το εύκολο χτένισμα που είναι και το πιο κολακευτικό για τις γυναίκες άνω των 50

Οι μικρές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά.

Μετά του συζύγου της, βασιλιά Φιλίππου, η βασίλισσα Letizia περιηγήθηκε στην έκθεση τουρισμού FITUR 2023, που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη την περασμένη εβδομάδα, πραγματοποιώντας μία ακόμα chic εμφάνιση. 

Διαβάστε Επίσης

Η βασίλισσα εμφανίστηκε με ένα -σχεδόν- total black look, που αποτελείτο από ένα μαύρο στενό παντελόνι και μαύρα ankle boots, με τον εντυπωσιακό λευκό, κεντητό γιακά του μαύρου top της να κλέβει την παράσταση. Αυτή ήταν μία από τις λίγες φορές, που δεν άφησε ελεύθερα τα μαλλιά της, χτενισμένα είτε σε χαλαρούς κυματισμούς, είτε ίσια. Αντίθετα, επέλεξε να τα μαζέψει ψηλά σε ένα από τα πιο κολακευτικά χτενίσματα για τις γυναίκες άνω των 50. 

βασίλισσα Letizia

Πιο συγκεκριμένα, έπιασε τα μαλλιά της σε μία αλογοουρά, η οποία αν και με μια πρώτη ματιά μοιάζει απλή -σχεδόν αδιάφορη- στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά κολακευτική. Καίριο ρόλο παίζει η "τοποθέτησή" της στη νοητή γραμμή που δημιουργείται από τα μάτια μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού, μία θέση κλειδί που κάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της να δείχνουν πιο ανορθωμένα και νεανικά. 

βασίλισσα Letizia

Παρατηρήστε επίσης πως έχει αφήσει ελεύθερες τις φύτρες κοντά στα αφτιά της, ενώ έχει γυρίσει τις άκρες των μαλλιών της προς τα μέσα, δύο στοιχεία που χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά στην εμφάνισή της. 

Director's Note: Αν ακολουθήσετε το παράδειγμά της και αντιγράψετε το hairstyle της, μην παραλείψετε να καμουφλάρετε το λαστιχάκι, τυλίγοντας μία τούφα από τα μαλλιά σας γύρω από αυτό. 

Διαβάστε Επίσης