Οι καλύτερες μωβ μάσκες για την ανάδειξη και τη φροντίδα των ξανθών μαλλιών

Εξουδετερώνουν τους κίτρινους τόνους και θρέφουν τα μαλλιά, διατηρώντας το χρώμα τους λαμπερό.

Τόσο λόγω του συχνού λουσίματος, όσο λόγω του ήλιου, του αλατιού της θάλασσας και του χλωρίου της πισίνας το καλοκαίρι, τα ξανθά βαμμένα μαλλιά έχουν την τάση να ξεθωριάζουν ή να κιτρινίζουν χάνοντας την εντυπωσιακή όψη, που είχαν μετά το κομμωτήριο. Αυτός είναι ο λόγος που καίριας σημασίας θεωρείται η ένταξη μιας μωβ μάσκας για ξανθά μαλλιά στη ρουτίνα σας.

Τι κάνει μια μωβ μάσκα για ξανθά μαλλιά τόσο ιδιαίτερη;

Διαβάστε Επίσης

Όπως μαρτυρά το όνομά της, περιέχει μωβ χρωστικές στη σύνθεσή της, οι οποίες εξουδετερώνουν τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους λειτουργώντας σαν color corrector για τα μαλλιά. Παράλληλα, θρέφει σε βάθος την τρίχα και την ενυδατώνει, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά.

Director's Note: Εντάξτε μία μωβ μάσκα για ξανθά μαλλιά στη ρουτίνα σας 1-2 φορές την εβδομάδα για να προστατεύσετε το χρώμα και να βοηθήσετε τα μαλλιά σας να ανακτήσουν τη χαμένη λάμψη τους. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, υιοθετήστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα μωβ περιποίησης.

Οι καλύτερες μωβ μάσκες για ξανθά μαλλιά

Blond Absolu Masque Ultra Violet, Kérastase

Blond Absolu Masque Ultra Violet, Kérastase

Η μάσκα Ultra-Violet απομακρύνει τους ανεπιθύμητους πορτοκαλί και κίτρινους τόνους, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο χρώμα μακράς διάρκειας. Επανορθώνει, αναδομεί και θρέφει την τρίχα σε βάθος, ενώ παράλληλα προστατεύει ενάντια στο καθημερινό οξειδωτικό στρες και τη ρύπανση, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά. 

Elvive Color Vive Purple Mask, L’Oréal Paris

Elvive Color Vive Purple Mask, L’Oréal Paris

Αυτή η μάσκα με μωβ χρωστικές είναι ιδανική τόσο για ξανθά, όσο και για λευκά μαλλιά, αφού εξουδετερώνει άμεσα τους κίτρινους και τους πορτοκαλί τόνους, ενώ παράλληλα θρέφει την τρίχα για ένα πολύ λαμπερό, υγιές αποτέλεσμα.

Serie Expert Blondifier Mask, L’Oréal Professionel

Serie Expert Blondifier Mask, L’Oréal Professionel

Εμπλουτισμένη με το εκχύλισμα Açai Berry, η Serie Expert Blondifier Mask προσφέρει πλούσια θρέψη, ενυδάτωση, απαλότητα και λάμψη στα ξανθά μαλλιά.

Color Extend Blondage Anti-Brass Mask, Redken

Color Extend Blondage Anti-Brass Mask, Redken

H Color Extend Blondage Anti-Brass Mask με τριπλό σύμπλεγμα πρωτεϊνικών οξέων, που αυξάνει την ελαστικότητα της τρίχας και με μωβ χρωστικές, απομακρύνει άμεσα τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους ακόμα και στα πιο ζεστά ξανθά, αφήνοντας το χρώμα αισθητά πιο ψυχρό και λαμπερό μέσα σε πέντε μόλις λεπτά. 

Yubi Blonde Balm, Shu Uemura

Yubi Blonde Balm, Shu Uemura

Εμπλουτισμένο με ιαπωνική λευκή παιώνια και ιαπωνική ψυχρή χρωστική, η Yubi Blonde Balm εξουδετερώνει τους θερμούς τόνους, για ένα ψυχρό ξανθό μακράς διάρκειας.