Η Emma Stone υιοθέτησε το κούρεμα που λατρεύουν τώρα όλα τα supermodels

Το αυστηρό κούρεμα που ανανέωσε πλήρως την εμφάνισή της.

Το 2023 είναι η χρονιά του κοντού, αυστηρού καρέ. Αυτό έχουν αποδείξει περίτρανα οι celebrity "μεταμορφώσεις" της χρονιάς με πρώτη και κύρια εκείνη της Hailey Bieber, η οποία υιοθέτησε πρόσφατα ένα blunt bob προκαλώντας φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη λίστα με τις celebrities που έδωσαν την έγκρισή τους στην τάση προστέθηκε τώρα και η Emma Stone. 

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με τον σύζυγό της, Dave McCary, για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ Lakers και Knicks στη Νέα Υόρκη, εντυπωσιάζοντας με το νέο hair look της. 

Αν και στο παρελθόν επέλεγε συχνά καρέ κουρέματα, τα τελευταία χρόνια είχε μακρύνει τα μαλλιά της με αποτέλεσμα το 2022 να είχαν φτάσει μέχρι το ύψος του στήθους. Τώρα, η Emma Stone αποφάσισε να αφαιρέσει αρκετό από το μήκος τους, υιοθετώντας ένα από τα πιο κοντά καρέ που έχει τολμήσει ποτέ. Το νέο της cut φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού, ενώ είναι απόλυτα αυστηρό χαρίζοντας έξτρα πόντους κομψότητας στην εμφάνισή της. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2014, η ηθοποιός είχε πειραματιστεί με ένα long bob που έφτανε μέχρι το ύψος των ώμων της, ενώ μέσα στα τελευταία χρόνια έχει βάψει τα μαλλιά της σε μια πληθώρα αποχρώσεων, όπως strawberry blonde, copper, chestnut και φυσικά κόκκινο. Αυτή τη φορά διατήρησε το χαρακτηριστικό χάλκινο χρώμα τους, που την κολακεύει πολύ.

Διαβάστε Επίσης