Curtain Bangs | Το νεανικό κούρεμα που κολακεύει εξαιρετικά τις γυναίκες άνω των 50

Οι celebrities άνω των 50 που αποδεικνύουν ότι τα curtain bangs ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες.

Ποιος είπε ότι καθώς περνούν τα χρόνια, η μόνη επιλογή σας είναι τα κλασικά, αυστηρά κουρέματα; Οι πιο stylish celebrities αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο υιοθετώντας μία από τις πλέον δημοφιλείς, νεανικές τάσεις και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος φυσικά για τα curtain bangs, το οποίο -παραδόξως- είναι το πιο κολακευτικό κούρεμα για γυναίκες 50 χρονών.

Curtain Bangs | Το πιο κολακευτικό κούρεμα για 50 χρονών

Διαβάστε Επίσης

Τι ακριβώς είναι τα curtain bangs; Πρόκειται για τις αφέλειες, που ανοίγουν στη μέση σαν "κουρτινάκια" και φτάνουν μέχρι το ύψος των ζυγωματικών. Σε συνδυασμό με έντονο φιλάρισμα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή κατά τη δεκαετία του 1970, ενώ το 2020 ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο με celebrities κάθε ηλικίας να αλλάζουν το hair look τους έχοντας μια φωτογραφία της Farrah Fawcett ανά χείρας.

Αν και τυπικά θεωρείται νεανική τάση, είναι ίσως το πιο κολακευτικό κούρεμα για γυναίκες 50 χρονών τώρα. Οι λόγοι πολλοί: Τα curtain bangs καμουφλάρουν περίτεχνα τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και το πόδι της χήνας, ενώ όπως όλες οι αφέλειες, χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά, που δείχνει αθεράπευτα σαγηνευτική.

Τα curtain bangs ταιριάζουν τόσο σε κοντά, όσο και σε μακριά μαλλιά. Μετά τα 50 καθώς τα μαλλιά σας ίσως είναι πλέον πιο λεπτά κι αδύναμα, προτιμήστε να αποφύγετε το έντονο φιλάρισμα στα μήκη, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει πιο full και voluminous. Αν θέλετε να χαρίσετε περισσότερη κίνηση στα μαλλιά σας, διανθίστε την κουπ σας με διακριτικά layers γύρω από το πρόσωπό σας μόνο.

Διαβάστε Επίσης

5 celebrities άνω των 50 που έχουν υιοθετήσει curtain bangs

Carla Bruni

Carla Bruni

Halle Berry

Halle Berry

Penelope Cruz

Penelope Cruz

Monica Bellucci

Monica Bellucci

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez