Το κομψό κούρεμα που υιοθετούν τώρα οι πιο ενημερωμένες beauty insiders

Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και δείχνει ultra chic.

Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στα shows για τις FW2022-23 συλλογές προμήνυε την επάνοδό του στις τάσεις. Δεν ήταν όμως πριν μόλις μερικές εβδομάδες, που έγινε σαφής η δυναμική του, αφού το ένα supermodel, μετά το άλλο το υιοθετούσε. Ο λόγος φυσικά για το κοντό καρέ, μέχρι το ύψος του πηγουνιού, το οποίο είναι ξεκάθαρο πλέον ότι αποτελεί το it κούρεμα του 2023.

Κοντό καρέ | Το it κούρεμα του 2023

Διαβάστε Επίσης

H φρενίτιδα γύρω από το κλασικό κοντό καρέ ξεκίνησε πριν λίγες εβδομάδες, όταν η Hailey Bieber, το απόλυτο it girl, απαρνήθηκε τα μακριά μαλλιά της για χάρη ενός κοντού blunt bob, που φτάνει λίγο πιο κάτω από το ύψος του πηγουνιού. Πρόκειται για ένα στιλ, το οποίο είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες, αλλά και όλους τους τύπους μαλλιών, από τα ίσια, μέχρι τα πιο σγουρά. Εκτός από το εύκολο styling, μεγάλο πλεονέκτημά του είναι και το γεγονός ότι χάρη στον αυστηρό χαρακτήρα του, δημιουργεί την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων μαλλιών. 

Την τάση υιοθέτησε τώρα και η Emily Ratajkowski, η οποία έκανε την μεγάλη ανατροπή όταν εμφανίστηκε στο show του Marc Jacobs με ένα πολύ κοντό γαλλικό καρέ με choppy αφέλειες σε μαύρο χρώμα, που έκανε τη συνολική της εμφάνιση να δείχνει ακόμα πιο αισθησιακή.

Λίγο νωρίτερα, η Bella Hadid είχε αφεθεί στα χέρια του θρυλικού hairstylist, Sam McKinght, ο οποίος, για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης, της χάρισε ένα ξανθό καρέ αλά Marilyn Monroe, το οποίο ωστόσο δυσαρέστησε τους ακόλουθούς της. 

Η τάση είχε ξεκινήσει να κυριαρχεί μεταξύ των κύκλων των supermodels ήδη από το φθινόπωρο του 2022, όταν η Elsa Hosk απαρνήθηκε το φιλαριστό μεσαίου μήκους κούρεμά της για χάρη ενός πολύ κομψού καρέ, που φτάνει λίγο πιο κάτω από το ύψος του πηγουνιού.

Τα supermodels δεν είναι τα μόνα έχουν δώσει την έγκρισή τους στην τάση. Μεταξύ των celebrities, που είπαν πρόσφατα το μεγάλο "ναι" στο κοντό καρέ είναι η Zendaya, η Emma Stone, η Idina Menzel και η Jenna Ortega.

Διαβάστε Επίσης