Η Julia Roberts υιοθέτησε το πιο τολμηρό κούρεμα της καριέρας της

Διάνθισε την κουπ της με αφέλειες και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες A-listers, η Julia Roberts δεν πειραματίζεται συχνά με την εμφάνισή της. Αντίθετα, ξέρει τι της ταιριάζει και τι της αρέσει και εμμένει σε αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που ξάφνιασε τους θαυμαστές της όταν εμφανίστηκε σε ένα event του οίκου Chopard στην Γενεύη έχοντας ένα τελείως διαφορετικό κούρεμα

Διαβάστε Επίσης

Αν και -σχεδόν- πάντα πιστή στα μακριά, καστανά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και χαλαρούς κυματισμούς, η Julia Roberts αποφάσισε να πειραματιστεί με την εμφάνισή της, διανθίζοντας την κουπ της με μακριές, choppy αφέλειες. Τόσο το ζεστό, κανελί χρώμα των μαλλιών της, όσο και τα μακριά layers, η messy υφή και οι αφέλειες ανήκουν στη λίστα με τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς, κάνοντας το look της ηθοποιού απόλυτα επίκαιρο.

Αν και μοιάζουν αψεγάδιαστες, οι αφέλειές της δεν αποκλείεται να είναι clip-ons. Πολλές celebrities έχουν πειραματιστεί τον τελευταίο καιρό με faux bangs, ανάμεσά τους οι Florence Pugh και Gabrielle Union, θέλοντας να υιοθετήσουν την τάση έστω και προσωρινά. Οι αφέλειες εκτός από in fashion, αποτελούν επίσης και εξαιρετικά κολακευτική επιλογή, ειδικά για τις γυναίκες άνω των 50, καθώς καμουφλάρουν τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας.

Διαβάστε Επίσης