5 έλαια που καταπολεμούν το φριζάρισμα κι αφήνουν τα μαλλιά απόλυτα λεία κι απαλά

Τα must-have προϊόντα για σπαστά, σγουρά ή ατίθασα μαλλιά.

Ο στατικός ηλεκτρισμός, είτε λόγω του κλίματος, είτε λόγω του τύπου των μαλλιών μπορεί πολύ εύκολα να χαλάσει ακόμα και το πιο εντυπωσιακό hair look μετατρέποντάς το από sleek σε ultra frizzy. Ένα λάδι μαλλιών για φριζάρισμα αποτελεί την ιδανική προσθήκη σε κάθε hair care ρουτίνα, προκειμένου να πειθαρχήσουν τα μαλλιά και να αποκτήσουν μια πιο λεία και λαμπερή όψη. Ακολοθούν οι 5 αγαπημένες επιλογές του harpersbazaar.gr:

Director's Choice | Τα καλύτερα λάδια μαλλιών για φριζάρισμα

Elixir Ultime Huile Original, Kérastase

Elixir Ultime Huile Original, Kérastase

Εμπλουτισμένο με ένα συνδυασμό λουλουδένιων νοτών φύλλων βιολέτας, φρέζιας, μανταρινιού, καθώς και με νότες ξύλων και εκχυλίσματος μόσχου, το Elixir Ultime Huile Original μειώνει την ψαλίδα και το σπάσιμο και λειαίνει την τρίχα. Απορροφάται πολύ γρήγορα, εξασφαλίζοντας στα λεπτά έως κανονικά μαλλιά εντατική περιποίηση, καθώς και 96 ώρες προστασίας από το φριζάρισμα -ακόμα και σε συνθήκες 80% υγρασίας. 

Frizz Dismiss Anti-Static Oil, Redken

Frizz Dismiss Anti-Static Oil, Redken

Εμπλουτισμένο με 7% Σύμπλεγμα Λείανσης, το Frizz Dismiss Anti-Static Oil μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό που προκαλεί φριζάρισμα και προσφέρει μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.

Oil Reflections Smoothening Oil, Wella Professionals

Oil Reflections Smoothening Oil, Wella Professionals

Αυτό το μίγμα από έλαια μακαντάμια και αβοκάντο προσφέρει τέλεια απαλότητα στα μαλλιά και φυσική λάμψη, ενώ παράλληλα μειώνει σημαντικά το φριζάρισμα.

Farewell Frizz Rosehip, Argan & Coconut Oil Blend, Briogeo (sephora.gr)

Farewell Frizz Rosehip, Argan & Coconut Oil Blend, Briogeo (sephora.gr)

Το αποκλειστικό μίγμα Farewell Frizz από αγριοτριανταφυλλιά, αργκάν και λάδι καρύδας ενυδατώνει αποτελεσματικά τα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά, καταπολεμώντας παράλληλα το φριζάρισμα και την ξηρότητα και θρέφοντας τις άκρες.

Honey Infused Hair Oil, Gisou (sephora.gr)

Honey Infused Hair Oil, Gisou (sephora.gr)

Εμπλουτισμένο με μέλι, το Honey Infused Hair Oil αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία υγρασίας της τρίχας για πιο υγιή, και πιο δυνατά μαλλιά, ενώ παράλληλα καταπολεμά το φριζάρισμα και λειαίνει την ψαλίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από το styling, ως προϊόν φινιρίσματος, ως προσθήκη σε μια μάσκα μαλλιών αλλά και ως θεραπεία νυκτός.