Η Olivia Palermo υιοθέτησε το "ιταλικό" κούρεμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες

Κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια και γεμάτα όγκο.

Όταν μία από τις πιο διάσημες fashionistas του κόσμου υιοθετεί ένα κούρεμα, είναι σίγουρο πως θα γίνει η επόμενη μεγάλη τάση. Αυτό ακριβώς πιστεύεται πως θα γίνει και τώρα με το νέο κούρεμα της Olivia Palermo.

Διαβάστε Επίσης

Η 37χρονη fashionista, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί το μήκος των μαλλιών της μακρύ με τους ανάλαφρους κυματισμούς να αποτελούν μέρος του signature look της, υιοθέτησε ένα πολύ κομψό italian bob. Πρόκειται για ένα αυστηρό καρέ κούρεμα, χωρίς ίχνος φιλαρίσματος, κάτι που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια και γεμάτα όγκο. Το εν λόγω καρέ φτάνει μέχρι λίγο πιο κάτω από το ύψος του πηγουνιού, γεγονός που το κάνει αρκετά μακρύ για να πιαστεί σε μια κομψή αλογοουρά, αλλά αρκετά κοντό, έτσι ώστε να τραβήξει την προσοχή. 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευέλικτο κούρεμα, αφού μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά για ένα ελαφρώς πιο messy αποτέλεσμα, όπως εκείνο στα μαλλιά της Olivia Palermo, αλλά και να τα ισιώσετε χρησιμοποιώντας μια φαρδιά στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ, προκειμένου να το κάνετε να δείχνει πιο "ακριβό".

Αξίζει να σημειωθεί ότι διαφορετικές παραλλαγές του εν λόγω κουρέματος με τα ονόματα "slob", "box bob" και "granny's bob" "κυκλοφορούν" ήδη από την αρχή της χρονιάς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αυστηρό καρέ ήρθε για να μείνει, έχοντας ήδη δεχτεί πολλή αγάπη από τα it girls της εποχής, ανάμεσά τους οι Hailey Bieber και Elsa Hosk.

Διαβάστε Επίσης