H Kate Middleton υιοθέτησε το "έξυπνο" χτένισμα που χαρίζει εφέ ανόρθωσης στο πρόσωπο

Μια από τις go-to επιλογές της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Με κάθε εμφάνισή της να μπαίνει στο μικροσκόπιο, καμία εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός ότι η Kate Middleton προσέχει κάθε λεπτομέρεια στο look της, ακόμα κι όταν πρόκειται να αθληθεί. Αυτό συνέβη και το πρωί της Τετάρτης όταν πήρε μέρος σε μία προπόνηση ράγκμπι στα πλαίσια της πρωτοβουλίας "Shaping Us”, μίας κίνησης που στόχο έχει να βελτιώσει την ποιότητα των πρώτων ετών ζωής κάθε ατόμου.  

H Kate Middleton υιοθέτησε το "έξυπνο" χτένισμα που χαρίζει εφέ ανόρθωσης στο πρόσωπο

Διαβάστε Επίσης

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε στο γήπεδο φορώντας ένα θαλασσί T-shirt με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και το λογότυπο του αγγλικού ράγκμπι, μπλε παντελόνι φόρμας και λευκά sneakers, ενώ είχε μαζέψει τα μαλλιά της ψηλά σε μία αλογοουρά.

Τα ponytails αποτελούν ένα από τα πλέον αγαπημένα χτενίσματά της, το οποίο μάλιστα το επιλέγει τόσο σε casual περιστάσεις, όσο και σε πιο επίσημα, βραδινά events συνδυασμένο με βελούδινους φιόγκους. 

Kate Middleton

Το ύψος της αλογοουράς της δεν είναι τυχαίο. Για την ακρίβεια, είναι καθοριστικό για το τελικό αποτέλεσμα. Το ponytail της πριγκίπισσας ήταν στερεωμένο ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού, ενώ είχε sleek χαρακτήρα, χαρίζοντας ένα εφέ lifting τόσο στο πρόσωπο στο σύνολό του, όσο και στο βλέμμα της. 

Με τα μαλλιά της να είναι πιο μακριά από κάθε άλλη φορά, το εν λόγω χτένισμα ήταν σίγουρα μια έξυπνη επιλογή τόσο για την περίσταση, όσο και για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

Διαβάστε Επίσης