Colored Hair | Τα must try προϊόντα για λαμπερό χρώμα και υγιή μαλλιά

Η καινοτόμα σειρά επαγγελματικών βαφών και προϊόντων περιποίησης που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.

Όταν το χρώμα των μαλλιών είναι λαμπερό και πλούσιο -σαν τα μαλλιά που βλέπετε στις διαφημίσεις-, τότε μπορεί να είναι το ωραιότερο "αξεσουάρ". Όταν από την άλλη είναι θαμπό και ξεθωριασμένο είναι πραγματικά καταστροφικό για τη συνολική εικόνα μιας γυναίκας. Ύστερα από αμέτρητα λουσίματα, χρήση heat tools και έκθεση σε διάφορες καιρικές συνθήκες, τα βαμμένα μαλλιά πολύ γρήγορα στερούνται της εκθαμβωτικής τους εμφάνισης. Για να διατηρηθεί το χρώμα αναλλοίωτο μέχρι το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο, δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη σωστή βαφή και τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. 

Η Moroccanoil®, ως πρωτοπόρος στον κλάδο της περιποίησης μαλλιών με βάση το Έλαιο Argan, λάνσαρε πρόσφατα τη νέα Moroccanoil Professional Haircolor Collection, μια πλήρη σειρά μόνιμων, ημιμόνιμων βαφών μαλλιών και ξανοικτικών, που διαθέτουν το αποκλειστικό σύστημα ProArginine + ArganID® του οίκου - μια πρωτοποριακή τεχνολογία που παρέχει εξαιρετική προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας της βαφής. 

Colored Hair | Τα must try προϊόντα για λαμπερό χρώμα και υγιή μαλλιά

Με το μεγαλύτερο λανσάρισμα του brand μετά το θρυλικό Moroccanoil Treatment, ο οίκος επιδιώκει να λύσει όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τα βαμμένα μαλλιά. Ο πυρήνας της συλλογής Moroccanoil Professional Haircolor είναι το κατοχυρωμένο σύστημα ProArginine + ArganID®. Ένα αμινοξύ που βρίσκεται εκ φύσεως στα μαλλιά και επομένως γίνεται εύκολα αποδεκτό από αυτά, η ProArginine λειτουργεί ως αλκαλοποιητικός παράγοντας που υποστηρίζει τη διαδικασία του χρώματος, ενώ το ArganID® σφραγίζει τα λέπια της τρίχας, χαρίζοντας της άμεση αναδόμηση.

Moroccanoil

Με αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία, η συλλογή Moroccanoil Professional Haircolor προσφέρει 64% αύξηση της λάμψης*, ενώ 96% των πελατών βιώνουν μια γενικότερη ανακούφιση στο τριχωτό της κεφαλής** . Πετυχαίνει επίσης 9+ εβδομάδες έντονου χρώματος μετά από μια υπηρεσία βαφής στο κομμωτήριο***.

Εξίσου σημαντική με την επιλογή της βαφής, είναι και η επιλογή των προϊόντων περιποίησης για το σπίτι. Η Moroccanoil επεκτείνει τη σειρά περιποίησης για βαμμένα μαλλιά, Color Care Collection, με ακόμα περισσότερα προϊόντα για τη διασφάλιση ενός εξαιρετικά λαμπερού χρώματος.

Moroccanoil

Εκτός από shampoo και conditioner ειδικά για βαμμένα μαλλιά, η σειρά περιλαμβάνει επίσης το Moroccanoil Protect & Prevent Spray που βοηθά να μην ξεθωριάζει ή να μη γίνεται ορειχάλκινο το χρώμα των μαλλιών, προστατεύοντάς το από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες που αποδυναμώνουν τα μαλλιά.

Moroccanoil

Ίσως τα πιο συναρπαστικά λανσαρίσματα απ' όλα είναι τα Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo και Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Conditioner, τα οποία χάρη στα πλούσια μωβ χρωστικά διορθώνουν την απόχρωση, εξουδετερώνοντας τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους στα ξανθά, ανοιχτόχρωμα ή γκρίζα μαλλιά. Συνδυαστικά, λειαίνουν και μαλακώνουν τα μαλλιά αφήνοντάς τα καθαρά, πιο φωτεινά, με πλούσιο λαμπερό χρώμα. Διαθέτοντας την αυθεντική τεχνολογία της Moroccanoil ArganID®, αυτές οι φόρμουλες διατηρούν το χρώμα, διαχέοντας τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ελαίου Argan βαθιά στο φλοιό της τρίχας, προστατεύοντας παράλληλα τη δομή της και προσφέροντας εκθαμβωτική λάμψη.

Moroccanoil

Good to know: Σε ανεξάρτητη έρευνα καταναλωτών, το 91% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι το Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo αναζωογονεί τις θαμπές ανταύγειες και το 92% ανέφερε ότι η λιπαρότητα ήταν πολύ πιο ήπια στα ξανθά ή γκρίζα μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι πιο λαμπερά, υγιή μαλλιά χωρίς την αίσθηση πως ξηραίνονται ή "σπάνε".

info
Ανακαλύψτε περισσότερα στο esphellas.grmoroccanoil.com αλλά και στο instagram @moroccanoil @moroccanoileu.
*Μέγιστη λάμψη που επιτυγχάνεται με βάση την επιλογή της απόχρωσης.
**Με βάση τις υπηρεσίες βαφείου που πραγματοποιήθηκαν σε 45 πελάτες.
***Με βάση έναν μέσο όρο 3 λουσιμάτων την εβδομάδα.