Το χρώμα μαλλιών που κάνει κάθε γυναίκα να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Η πιο αγαπημένη επιλογή των celebrities άνω των 40 και 50.

Το botox, οι αντιγηραντικές κρέμες και τα face lifts αν και αποτελούν τους πιο προφανείς τρόπους να κάνετε το πρόσωπό σας να δείχνει πιο νεανικό, δεν είναι οι μόνοι. Επιλέγοντας το σωστό χρώμα μαλλιών μετά τα 40, μπορείτε πολύ εύκολα και άμεσα να κρύψετε χρόνια από την εμφάνισή σας, κάνοντάς την ταυτόχρονα να δείχνει πιο ανανεωμένη. Ιδού τι πρέπει να ζητήσετε από τον colorist σας για να κάνετε το πετυχημένο hair refresh:

Το πιο κολακευτικό χρώμα μαλλιών μετά τα 40

Διαβάστε Επίσης

Οι ψυχρές καστανές αποχρώσεις τείνουν να "σκληραίνουν" τα χαρακτηριστικά του προσώπου τονίζοντας τις ατέλειες και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει θαμπή και κουρασμένη.

Αντίθετα μία βάση σε ζεστή καστανή απόχρωση, όπως το σοκολατί και το red brown, μπορεί να γλυκάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χαρίζοντάς του μια πολύ κολακευτική "ζεστασιά" και κάνοντάς το να δείχνει πιο φωτεινό και νεανικό.

Για ένα ακόμα πιο έντονο αντιγηραντικό εφέ, διανθίστε την κουπ σας με μελί, ή ακόμα και red brown ανταύγειες, οι οποίες όχι μόνο θα κάνουν το hair look σας πιο ενδιαφέρον, αλλά θα το φωτίσουν ακόμα περισσότερο, χωρίς όμως να δημιουργούν έντονες αντιθέσεις που τείνουν να "αγριεύουν" τα χαρακτηριστικά του προσώπου. 

Άξιες αναφοράς είναι και οι ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας, οι οποίες αποτελούν μια universally flattering επιλογή, που λατρεύουν πολλές celebrities, όπως οι Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Carla Bruni, Victoria Beckham, Eva Longoria και Cindy Crawford, όχι μόνο επειδή είναι εξαιρετικά low maintenance, αλλά και επειδή "κρύβουν" χρόνια από το πρόσωπο.

Συμπερασματικά, όποιο και να είναι το στιλ σας, θυμηθείτε πως μια "ζεστή" καστανή βάση και φυσικές, ανοιχτόχρωμες ανταύγειες συνθέτουν την πιο κολακευτική εξίσωση.

Διαβάστε Επίσης