Η Kate Middleton υιοθέτησε το χτένισμα που θα σας αναδείξει στην πιο κομψή του γραφείου

Ακόμα και τις μέρες του καύσωνα.

Η Kate Middleton και η βασιλική οικογένεια στο σύνολό της αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Wimbledon. Για το τουρνουά τέννις της 15ης Ιουλίου η εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας συνδύαζε με πολύ μεγάλη επιτυχία την κομψότητα με την πρακτικότητα. 

Η Kate Middleton υιοθέτησε το χτένισμα που θα σας αναδείξει στην πιο κομψή του γραφείου

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η royal εμφανίστηκε στο γήπεδο φορώντας ένα matching set με σακάκι και πλισέ φούστα σε lime green απόχρωση, ενώ είχε διακοσμήσει το πέτο της μια κορδέλα στα χρώματα του Wimbledon. Αντί να πιάσει τα κυματιστά μαλλιά της σε κάποια αλογοουρά, όπως συνηθίζει σε πιο αθλητικά events, αποφάσισε να "αντισταθεί" στον καύσωνα μαζεύοντας τα μαλλιά της σε ένα half up half down.

Kate Middleton

Αν κι από μπροστά το χτένισμά της μοιάζει πολύ απλό, από πίσω μπορεί κανείς να εκτιμήσει την περιπλοκότητα και τη φινέτσα του. Τα μαλλιά της φαίνεται πως είχαν πιαστεί σε twists, τα οποία μπλέχτηκαν μεταξύ τους δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον criss cross σχέδιο. Με την εν λόγω λεπτομέρεια, όχι μόνο κατάφερε να δείχνει ακόμα πιο κομψή, αλλά και να καμουφλάρει τα hair pins, ολοκληρώνοντας την εικόνα της "αψεγάδιαστης πριγκίπισσας".

Διαβάστε Επίσης