Οι πιο κολακευτικές ανταύγειες για γυναίκες άνω των 50 ετών

Ο πιο εύκολος τρόπος να "φωτίσετε" το πρόσωπό σας και να γλυκάνετε τα χαρακτηριστικά του.

Τα μαλλιά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνιση μιας γυναίκας κι έτσι, αν και λίγες το γνωρίζουν, η λάθος απόχρωσή τους μπορεί πολύ εύκολα να προσθέσει χρόνια στην εμφάνιση, κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει πιο χλωμό και "κουρασμένο". Ένας πολύ εύκολος τρόπος να το φωτίσετε και να γλυκάνετε τα χαρακτηριστικά του είναι διανθίζοντας την κουπ σας με ανταύγειες. Είναι ωστόσο πολύ σημαντικό να επιλέξετε κι εδώ τη σωστή απόχρωση, που δεν θα δημιουργήσει έντονες αντιθέσεις τονίζοντας τις ατέλειες του προσώπου. Ιδού οι πιο κολακευτικές για μετά τα 50:

Οι πιο κολακευτικές ανταύγειες για γυναίκες άνω των 50 ετών

Honey

Honey

Αν θέλετε να χαρίσετε πραγματικά έντονο "φως" και λάμψη στο πρόσωπό σας επιλέξτε μελί ανταύγειες, όπως η Jennifer Lopez.

Golden

Golden

Ίσως οι πιο κολακευτικές ανταύγειες που μπορείτε να κάνετε σε ξανθά μαλλιά είναι οι χρυσές, που χαρίζουν έναν άερα πολυτέλειες σε κάθε εμφάνιση.

Caramel

Caramel

Οι ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας αποτελούν μια universally flattering επιλογή, την οποία λατρεύουν πολλές celebrities όχι μόνο επειδή είναι εξαιρετικά low maintenance, αλλά και επειδή φωτίζει το πρόσωπο σε κάθε ηλικία, «γλυκαίνοντας» τα χαρακτηριστικά του. 

Platinum Blonde

Platinum Blonde

Αν έχετε πιο ξανθά ή dirty blonde μαλλιά ή αν ακόμα θέλετε να εντάξετε σιγά σιγά τα φυσικά γκρίζα στο look σας, διανθίστε το με πολύ λεπτές ανοιχτόχρωμες ξανθές ανταύγειες, όπως η Jennifer Aniston.

Light Brown

Light Brown

Η πιο "ήπια" και ταυτόχρονα κολακευτική αλλαγή που μπορείτε να κάνετε στο καστανό hair look σας είναι να το διανθίσετε με ανταύγειες ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτόχρωμες από τη βάση.

Red Brown

Red Brown

Οι καστανές ανταύγειες που φλερτάρουν με τις αποχρώσεις του κόκκινου αποτελούν τον πλέον ιδανικό τρόπο να ανανεώσετε το hair look σας, χωρίς όμως να δημιουργήσετε έντονες αντιθέσεις που τείνουν να «αγριεύουν» τα χαρακτηριστικά του προσώπου.