Η Hailey Bieber έκανε την πιο πετυχημένη αλλαγή στα μαλλιά της για το φθινόπωρο

Το χρώμα που θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ξηρότητα στις άκρες που έχει επιφέρει το μπάνιο στη θάλασσα, αλλά και οι ισχυροί άνεμοι στα νησιά κάνουν απαραίτητη την επίσκεψη στο κομμωτήριο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Hailey Bieber, η οποία επισκέφθηκε τον αγαπημένο της κομμωτή όχι μόνο για να απομακρύνει την ψαλίδα, αλλά και για να φρεσκάρει το χρώμα των μαλλιών της λίγο πριν τον ερχομό του φθινοπώρου.

Διαβάστε Επίσης

Το μοντέλο/επιχειρηματίας απαρνήθηκε τα bronde μαλλιά της, που τόσο αγαπούσε τους τελευταίους μήνες, για να υιοθετήσει ένα cinnamon brown hair look. Το νέο χρώμα των μαλλιών της συνδυάζει καστανές αποχρώσεις με copper υποτόνους και babylights έναν με δύο τόνους πιο ανοιχτούς από τη φυσική βάση της, χαρίζοντας λάμψη και διάσταση στην κουπ της.

"Oνομάσαμε "cinnamon cookie butter" το νέο χρώμα μαλλιών της εκπληκτικής Hailey Bieber", έγραψε ο hair colorist της στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, αποκαλύπτοντας την έμπνευση πίσω από τη νέα αλλαγή στην εμφάνισή της.

Οι ζεστές καστανές αποχρώσεις που φλερτάρουν με το κόκκινο, ανάλογα με το πώς "χτυπά" τα μαλλιά ο ήλιος, αναμένεται πως θα είναι μία από τις πιο μεγάλες τάσεις της επόμενης σεζόν, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε κι εσείς αν αγαπάτε τις πιο φυσικές αλλαγές.

Διαβάστε Επίσης