5 λοσιόν που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την τριχόπτωση για πιο πλούσια και δυνατά μαλλιά

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε την αραίωση, αλλά και την εποχική αντιδραστική τριχόπτωση.

Αντιδραστική ή εποχική τριχόπτωση; Γενετικό πρόβλημα; Έντονο άγχος; Όποιος και να είναι ο λόγος που βρίσκετε πολλές τρίχες στη βούρτσα, το μαξιλάρι, το πάτωμα του σπιτιού και το ντους, δεν έχετε παρά να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα εντάσσοντας στη haircare ρουτίνα σας μια λοσιόν για τριχόπτωση

Διαβάστε Επίσης

Στην πραγματικότητα η τριχόπτωση δεν αποτελεί κάποιο κίνδυνο στην υγεία, κι έτσι δεν απαιτεί απαραίτητα κάποιο "πλάνο δράσης". Αν, ωστόσο αναλογιστεί κανείς τις επιπτώσεις που έχει στην ψυχολογία και την αυτοεκτίμηση μιας γυναίκας, τότε γίνεται κατανοητό πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η θεραπεία της. Αυτός είναι ο λόγος που παρακάτω θα βρείτε τις αγαπημένες λοσιόν για τριχόπτωση του harpersbazaar.gr έτσι ώστε να νιώσετε ξανά ο εαυτός σας:

Director's Tip: Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε τες με ένα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης κι ακολουθήστε ένα πιο ισορροπημένο πλάνο διατροφής.

Director's Choice | Οι καλύτερες λοσιόν για τριχόπτωση

Night Density Rescue Lotion, Nioxin

Night Density Rescue Lotion, Nioxin

Όσο κοιμάστε, αυτή η θεραπεία δουλεύει για να αυξήσει την πυκνότητα των μαλλιών και να μειώσει την τριχόπτωση που σχετίζεται με τις βλάβες από την οξείδωση του τριχωτού της κεφαλής.

Hair Force Lotion, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Hair Force Lotion, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Η Hair Force Lotion αντιμετωπίζει την τριχόπτωση οποιασδήποτε αιτίας, την αραίωση, την εποχική αντιδραστική τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά. Προσφέρει ενδυνάμωση των θυλάκων, ενίσχυση τριχοφυΐας και οξυγόνωση των κυττάρων.

Anti-Hair Loss Peptide Lotion, Froika (στα φαρμακεία)

Anti-Hair Loss Peptide Lotion, Froika (στα φαρμακεία)

Αυτή η πεπτιδιακή λοσιόν είναι ιδανική για λεπτά κι αδύναμα μαλλιά, καθώς περιορίζει την τριχόπτωση, ευνοεί την τριχοφυΐα, προστατεύει τους τριχοθύλακες από την γήρανση και από την φθορά κι αυξάνει τον όγκο και το πάχος των μαλλιών.

Forticea Lotion Energisante, Rene Furterer (στα φαρμακεία)

Forticea Lotion Energisante, Rene Furterer (στα φαρμακεία)

Η Forticea Lotion Energisante περιέχει guarana, ένα φυτικό, δραστικό συστατικό τόνωσης, το οποίο χάρη στα διεγερτικά αιθέρια έλαια που περιέχει, "ξυπνά" τη δύναμη των μαλλιών και διατηρεί την ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής, χαρίζοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. 

Tonifying + Prevention Control Hair Loss Lotion, Lorvenn

Tonifying + Prevention Control Hair Loss Lotion, Lorvenn

Αυτή η λοσιόν προλαμβάνει και περιορίζει την τριχόπτωση, ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών, προστατεύει και ενδυναμώνει την τρίχα, επιβραδύνοντας παράλληλα τη διαδικασία γήρανσης.