Τα 3 γαλλικά κουρέματα που θα έχουν μεγάλη ζήτηση τους επόμενους μήνες

Τα στιλ που θα εμπνεύσουν την επόμενη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας.

Οι Γαλλίδες έχουν το δίχως άλλο "σπάσει τον κώδικα" του ανεπιτήδευτα κομψού στιλ, τόσο όσον αφορά τα ρούχα, όσο και τα μαλλιά τους. Ορισμένα cuts, όπως το κλασικό καρέ, θα είναι πάντα η επιτομή της french girl αισθητικής. Οι επόμενοι μήνες ωστόσο θα φέρουν νέα, ενδιαφέροντα κουρέματα για 2023, τα οποία οι Γαλλίδες λατρεύουν ήδη κι οι υπόλοιπες stylish γυναίκες του κόσμου ξεκινούν μόλις να υιοθετούν:

Κουρέματα 2023 | Τα γαλλικά στιλ που θα βλέπετε παντού

Birkin Bangs

Οι it αφέλειες του 2023 είναι μακριές και wispy και θυμίζουν έντονα εκείνες της Jane Birkin, που τη μετέτρεψαν στο απόλυτο beauty icon των ΄70s, κάνοντάς τη συνώνυμο της γαλλικής φινέτσας. 

Διαβάστε Επίσης

Σε αντίθεση με τα curtain bangs των προηγούμενων σεζόν, τα λεγόμενα birkin bangs είναι αρκετά πιο επιμελώς ατημέλητα, ενώ χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά που δείχνει ανεπαίσθητα sexy και cool. Μπορείτε να υιοθετήσετε την τάση, είτε έχετε ίσια, είτε σπαστά μαλλιά, ενώ αν και τυπικά είναι συνυφασμένη με νεότερες ηλικίες, ιδανική ακόμα και για γυναίκες άνω των 50, αφού οι αφέλειες καμουφλάρουν τέλεια τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο.

Short Bob

Το κοντό καρέ, ένα από τα πλέον αγαπητά cuts των Γαλλίδων ανήκει φυσικά στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα για το 2023, αλλά και το 2024. Τους επόμενους μήνες θα κυριαρχήσει η φιλαριστή εκδοχή του, εκείνη που ταιριάζει άψογα με τα κυματιστά, αλλά και τα σγουρά μαλλιά. Το μήκος του θα φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού, ενώ συνδυάζεται με αφέλειες, φράντζα στο πλάι και curtain bangs.

Textured Layers

Ήδη από την προηγούμενη χρονιά, οι κορυφαίοι σχεδιαστές μας έχουν δώσει το ελεύθερο να "αγκαλιάσουμε" τη φυσική υφή των μαλλιών μας. Για να το κάνετε αυτό με επιτυχία, διανθίστε την κουπ σας με layers που θα σας επιτρέψουν να υιοθετήσετε ένα πιο messy look, όμοιο με εκείνο που αγαπούν οι Γαλλίδες. Το τελικό αποτέλεσμα είναι playful, θηλυκό και "γιορτάζει" τη φυσική υφή των μαλλιών.

Διαβάστε Επίσης